Waar je ook gaat, daar ben je

Waar je ook gaat, daar ben je - Jon Kabat-Zinn | Fthsonline.com

...r ben je meditatie in het dagelijks leven" door Jon Kabat-Zinn verkrijgbaar bij Rakuten Kobo ... Waar je ook gaat, daar ben je - Jon Kabat-Zinn ... ... . Veel mensen denken dat meditatie een manier is om je terug te trekken uit de wereld. Maar het tegenovergestelde is waar.... Waar je ook gaat, daar ben je blaast deze oude bidweg nieuw leven in. Op zoek naar haar universele betekenis in deze tijd. Waar je ook gaat, daar ben je is een luisterwandeling om even stil te kunnen staan. SEVA bestaat uit theatermakers Ali-Ben Horsting & Mariël Vaartjes, beiden afgestudeerd aa ... Waar je ook gaat, daar ben je - Met open hart ... . SEVA bestaat uit theatermakers Ali-Ben Horsting & Mariël Vaartjes, beiden afgestudeerd aan de Toneelacademie Maastricht. 2.495 aanbiedingen in juni - Koop en verkoop waar je ook gaat daar ben je eenvoudig op Marktplaats Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! "Waar je ook gaat, daar ben je ... Morgen zal ik naar een totaal andere cultuur, natuur, regels, geloof, normen en waarden vliegen waar m'n moeder op mij zal wachten. Ook hier hoop ik het weer fantastisch te hebben en ik hoop net zulke goeie ervaringen op te doen als in deze twee fantastische landen. Ik ga natuurlijk langzaam opbouwen en stapjes terugdoen als het niet gaat, maar ik kan ook niet gaan zitten wachten op het zwarte gat, wat misschien wel nooit komt. Als het komt, komt het toch, en dan is het nog vroeg genoeg om me aan te passen. In lijn met het boek dat ik laatst van mijn vriendin Ankie kreeg: 'Waar je ook gaat, daar ben je…' In Waar je ook gaat daar ben je laat hij zien hoe meditatie een deel van ons dagelijks leven kan zijn. Het oefenen van aandacht geven, loslaten, niet-handelen en niet-oordelen is...

INFORMATIE

AUTEUR
Jon Kabat-Zinn
DIMENSIE
7,36 MB
BESTANDSNAAM
Waar je ook gaat, daar ben je.pdf

OMSCHRIJVING

Veel mensen denken dat meditatie een manier is om je terug te trekken uit de wereld. Maar het tegenovergestelde is waar. Het is juist een levenskunst, een methode die het mogelijk maakt te genieten en vredig aanwezig te zijn bij alles wat je doet, waar dan ook, iedere dag weer. Dit boek laat zien hoe meditatie een deel van je dagelijks leven kan zijn. De auteur leert de beginner én de geoefende zich open te stellen voor de rijkdom van ieder moment.

Wil je het boek lezen?Waar je ook gaat, daar ben je in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jon Kabat-Zinn. Lezen Waar je ook gaat, daar ben je Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN