Echte vrouwen krijgen een kind

Echte vrouwen krijgen een kind - Liesbeth Smit | Fthsonline.com

...de ondertitel van het tweede boek van Liesbeth Smit ... Echte vrouwen krijgen een kind by Liesbeth Smit ... . En dat is dit boek zeker. Dit boek gaat kort gezegd over niet-moeders. Vrouwen die door omstandigheden, vruchtbaarheidsproblemen of gewoon ... Lees „Echte vrouwen krijgen een kind De stille revolutie van de niet-moeder" door Liesbeth Smit verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Ze woont alleen, samen met haar twaalf katten. Ze draagt grijze, vorme¬loze kleding. Naar moeders werpt ze woedende blik... Echte vrou ... Echte vrouwen krijgen een kind - Nijgh & van Ditmar ... . Naar moeders werpt ze woedende blik... Echte vrouwen krijgen een kind. Ze woont alleen, samen met haar twaalf katten. Ze draagt grijze, vormeloze kleding. Naar moeders werpt ze woedende blikken. En aan kinderen heeft ze al helemáál een grondige hekel. Ontmoet 'de kinderloze vrouw'. Of: zoals veel mensen haar nog altijd zien. In Nederland heeft ongeveer 1 op de 5 vrouwen geen kinderen. Echte vrouwen krijgen een kind. Luister 14 dagen gratis Echte vrouwen krijgen een kind. 3.94 236 5 Schrijver: Liesbeth Smit Voorlezer: Lottie Hellingman. Beschikbaar als audioboek. Ze woont alleen, samen met haar twaalf katten. Ze draagt grijze, vormeloze kleding. Recensie - Echte vrouwen krijgen een kind . Maatschappij Vrije tijd. door Ann Dewalque 18.10.2019. In tegenstelling tot wat de titel doet vermoeden, is dit boek absoluut geen pleidooi om massaal zwanger te worden. ... In Echte vrouwen krijgen een kind beschrijft niet-moeder Liesbeth Smit hoe het is om als vrouw anno nu géén kinderen te hebben. Hoe ga je om met (impliciete) verwachtingen van jezelf en je omgeving? Waarom vinden we het moederschap zo vanzelfsprekend, ... Liesbeth Smit. Liesbeth Smit (1974) is historicus en freelance journalist voor diverse vrouwenbladen, zoals Libelle, Margriet en Flair.Daarnaast geeft ze trainingen en lezingen over introversie. In 2017 debuteerde ze met Ik moet nog even kijken of ik kan.De stille revolutie van de introverte mens en in 2019 verschijnt Echte vrouwen krijgen een kind waarin ze beschrijft hoe het is om als vrouw ... Liesbeth Smit: Echte vrouwen krijgen een kind! NonDualiteit. Loading... Unsubscribe from NonDualiteit? Cancel Unsubscribe. Working... Subscribe Subscribed Unsubscribe 12.6K. ... Echte vrouwen krijgen een kind. De stille revolutie van de niet-moeder door Liesbeth Smit. Van Liesbeth las ik al 'Ik moet nog even kijken of ik kan', wat ik heel goed vond. Een volgend boek van haar wou ik dus sowieso graag lezen. Toen bleek dat het onderwerp niet-moeders was sprong ik bijna een gat in de lucht. Omdat ik 40 ben en ook niet ... Echte vrouwen krijgen een kind Ze woont alleen, samen met haar twaalf katten. Ze draagt grijze, vorme¬loze kleding. Naar moeders werpt ze woedende blikken....

INFORMATIE

AUTEUR
Liesbeth Smit
DIMENSIE
8,99 MB
BESTANDSNAAM
Echte vrouwen krijgen een kind.pdf

OMSCHRIJVING

Ze woont alleen, samen met haar twaalf katten. Ze draagt grijze, vorme¬loze kleding. Naar moeders werpt ze woedende blikken. En aan kinderen heeft ze al helemáál een grondige hekel. Ontmoet "de kinderloze vrouw'. Of: zoals veel mensen haar nog altijd zien. In Nederland krijgt ongeveer 1 op de 5 vrouwen geen kinderen. Dat heeft verschillende en zeer persoonlijke oorzaken, van gewenst tot on-gewenst, tot iets daartussenin. De stilte rondom hen is oorverdovend, omdat de meerderheid nu eenmaal wél een kind krijgt. Dat is natuurlijk prima – met kinderen is niets "mis'. Maar intussen is de maatschappe¬lijke nadruk op het moederschap enorm. En weten we eigenlijk maar weinig over al die vrouwen voor wie het leven er heel anders uitziet. In Echte vrouwen krijgen een kind beschrijft niet-moeder Liesbeth Smit hoe het is om als vrouw anno nu géén kinderen te hebben. Hoe ga je om met (impliciete) verwachtingen van jezelf en je omgeving? Waarom vinden we het moederschap zo vanzelfsprekend, en zijn "vrouwelijkheid' en "moederschap' zo onlosmakelijk met elkaar verbonden? En hoe kun je als vrouw zonder kinderen wel degelijk een rijk leven leiden?

Wil je het boek lezen?Echte vrouwen krijgen een kind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Liesbeth Smit. Lezen Echte vrouwen krijgen een kind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN