Prima is perfect

Prima is perfect - Astrid Davidzon | Fthsonline.com

...oor mensen die te kampen hebben met een burnout ... PRIMA is Perfect - Managementboeken ... . In het boek wordt duidelijk en overzichtelijk uitgelegd wat perfectionisme is, hoe het ontstaat en hoe je je perfectionisme kan aanpakken aan de hand van de P.R.I.M.A-methode. PRIMA is Perfect is inmiddels al voor de 7e keer gedrukt en ik ontvang nog bijna dagelijks mails van enthousiaste (of geschokte!) lezers. Geen wonder: het stikt in dit land van de 'perfectionisten'. En ik ben vastberaden om zoveel mogelijk mens ... bol.com | Prima is perfect (ebook), Astrid Davidzon ... ... . En ik ben vastberaden om zoveel mogelijk mensen te informeren hoe schadelijk dit mechanisme is. PRIMA is Perfect gelezen en enthousiast? Ik zou het super vinden als je online je mening achterlaat, zodat nog veel meer mensen PRIMA is Perfect kunnen vinden en lezen! Ik ben dankbaar dat het al zoveel levens positief heeft mogen veranderen. Prima is perfect is een makkelijk leesbaar boek,wat inzicht geeft in waarom mensen perfect willen zijn en hoe je...

INFORMATIE

AUTEUR
Astrid Davidzon
DIMENSIE
7,29 MB
BESTANDSNAAM
Prima is perfect.pdf

OMSCHRIJVING

Werk je hard, maar lijkt het nooit af en nooit genoeg? Ben je bang om fouten te maken, leg je de lat steeds hoger voor jezelf en heb je de neiging alles te willen controleren? Dan ben je hoogstwaarschijnlijk een perfectionist. En hoewel je dat in eerste instantie veel lijkt op te leveren, kleven er in de werkelijkheid veel nadelen en (gezondheids)risico's aan. Perfectionisten zijn namelijk gedoemd vroeg of laat vast te lopen in hun leven. Ze hebben veel last van stress, faalangst en dwangmatig denken en ontwikkelen daarmee allerlei samenhangende lichamelijke en geestelijke klachten, zoals paniekaanvallen of zelfs een burn-out. Wanneer je niet aan de slag gaat met de échte oorzaak van je hoge eisen, is het loslaten van je perfectionisme een illusie. Met het boek P.R.I.M.A is Perfect biedt ex-perfectionist Astrid Davidzon een praktisch en effectief 5-stappenplan om je te helpen je perfectionisme los te laten. Haar zelfontwikkelde 'P.R.I.M.A-methode' geeft niet alleen inzicht in wat je kunt doen om van perfectionisme af te komen, maar ook hoe je dat doet. Want pas als je je perfectionisme laat varen zal je merken dat prima eigenlijk ook al perfect is en hoeveel rust en ruimte het oplevert om vanuit ontspanning te leven en meer te kunnen genieten. Astrid Davidzon is expert op het gebied van perfectionisme. Ze is Masterpractitioner NLP en hypnose, en coacht mensen bij het loslaten van hun perfectionisme door hun gedachten en gevoelens op een positieve manier te laten herprogrammeren. ''Een 'perfecte' combinatie van gevoel en praktijk. Onderdompelen in zowel theorie als persoonlijke ervaringen en gefocust in actie gaan. En dat allemaal vanuit liefde, humor en compassie. '' Pauline de Wilde (tv-presentatrice en dagvoorzitter) ''Loslaten is de sleutel om minder perfect te zijn. Laat dit boek een leidraad zijn om beter met perfectionisme om te leren gaan.'' Marjon de Hond (voormalig weervrouw NOS) ''Een helder en mooi boek vol praktische tips die je helpen om te gaan met perfectionisme. Ik ben erg onder de indruk!'' Judith Webber (auteur, spreker, organisatievernieuwer)

Wil je het boek lezen?Prima is perfect in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Astrid Davidzon. Lezen Prima is perfect Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN