Bezield leven

Bezield leven - Pamela Kribbe | Fthsonline.com

...uw in contact met je vrouwelijke wijsheid en seksualiteit Bezield leven (Paperback) ... Fluisteren van je ziel | bezield leven ... . De menselijke heelheid is afhankelijk van in hoeverre we ons stevig weten te vestigen in de uiterlijke, tijdelijke én in de... je eigen weg vinden naar en geïnspireerd en bezield leven en durven leven vanuit compassie en verbondenheid, in vrede met jezelf, anderen en de Ander; Als u zich hierin herkent, wil ik graag als uw mentor en coach voor uw levensvragen met u meegaan op de zoektocht naar een vervuld en bevrijd leven. Praktijk van Bezield Leven, BewustZijn, Healing, Teaching, Coaching Bezield leven ... bezield leven/leven vanuit verbindig ... . Praktijk van Bezield Leven, BewustZijn, Healing, Teaching, Coaching Bezield leven is gepassioneerd en tegelijk vredig en licht. De grootste blokkade op weg naar bezield leven is angst. Luisteren naar je ziel betekent dat je je gevoel serieus neemt, ook al druist dat in tegen wat je hebt geleerd of wat er door de omgeving van je wordt verwacht. Trouw zijn aan jezelf leidt je weg van gebaande paden. BEZIELD LEVEN. Bezield leven is leven met bezieling, enthousiast. Zoals ook stierengevecht 'het' heeft, of een dans, waarvan je kunt zeggen : it's get soul. Zo kan ook jouw leven zijn als het levende gelaat van een tijger, of jouw gezicht zoals je echt bent en in een glimp gezien kan worden: 'dat ben jij echt'. Jouw daagse praktische bestaan kan ook tot het stadium van dit bezield ... Bezield leven is geen eenmalige keuze maar een proces, een leven...

INFORMATIE

AUTEUR
Pamela Kribbe
DIMENSIE
10,97 MB
BESTANDSNAAM
Bezield leven.pdf

OMSCHRIJVING

Bezield leven is voor mensen die hun leven vorm willen geven vanuit hun diepste inspiratie. Contact maken met de ziel heeft te maken met vertrouwen op je gevoel, geloven in je scheppingskracht en overgave aan de goddelijke Bron. Je individuele bezieling vinden is een zoektocht naar binnen, waarbij je onderscheid leert maken tussen de taal van de angst en die van de ziel.Dit boek is samengesteld uit gechannelde teksten van Jeshua ben Jozef ( Jezus) en Maria, de moeder van Jezus. Het biedt handvatten voor het leren herkennen van de taal van je ziel. Bovenal wil het je helpen vertrouwen te vinden in wie je bent en wat je te geven hebt aan deze wereld.

Wil je het boek lezen?Bezield leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Pamela Kribbe. Lezen Bezield leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN