Duik in je weeen

Duik in je weeen - Carita SalomÉ | Fthsonline.com

...lomé", maar ook in een boek:" Duik in je weeën!", dat in 1992 uitkwam en waarvan nu de 30e druk in de boekhandel ligt ... Duik in je weeen!. Per Boek Wijzer ... . Daarnaast helpt het je tijdens het grote moment zelf om goed voorbereid in je weeën te duiken." De uitgever stemde met enige terughoudendheid uiteindelijk toe. "Hij zei: 'Vooruit, dan proberen we één druk.' Een jaar later was de uitspraak Duik in je weeën een begrip." Het boek wordt op uiteenlopende manieren gebruikt. 31 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met duik in je weeen! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, ... Duik In Je Weeen! Boek PDF Online | BANK72 PDF ... . 31 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met duik in je weeen! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Duik in je weeen van Carita Salomé & Juliette de Wit. Boek is in zeer goede staat. Praktische/behulpzame voorbereiding op de bevalling. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 5,00 13 mei. '20. Swalmen 13 mei. '20. Wendy Swalmen. Duik in je weeën. Boek duik in je weeen. Het boek Duik in je weeen, geschreven door Carita Salome, Juliette de Wit, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Goed bewegen in de zwangerschap en een voorspoedig herstel met de everseller Duik in je weeën. Een onmisbaar handboek voor elke zwangere vrouw! Duik in je weeën is bedoeld als zelfbewuste voorbereiding op je eigen bevalling om vol zelfvertrouwen en zo ontspannen mogelijk in je weeën te duiken. De heldere tekst en adviezen van oefentherapeute Carita en de verduidelijkende illustraties van ... Everseller Duik in je weeën 25e druk!. Dit boek is het resultaat van de samenwerking tussen oefentherapeut Mensendieck Carita Salomé en illustrator J...

INFORMATIE

AUTEUR
Carita SalomÉ
DIMENSIE
5,85 MB
BESTANDSNAAM
Duik in je weeen.pdf

OMSCHRIJVING

Goed bewegen in de zwangerschap en een voorspoedig herstel met de everseller Duik in je weeën.Een onmisbaar handboek voor elke zwangere vrouw! Duik in je weeën is bedoeld als zelfbewuste voorbereiding op je eigen bevalling om vol zelfvertrouwen en zo ontspannen mogelijk in je weeën te duiken. De heldere tekst en adviezen van oefentherapeute Carita en de verduidelijkende illustraties van Juliette zijn praktisch en direct toepasbaar. Het boek heeft al ontelbaar veel vrouwen geholpen aan een zelfbewuste voorbereiding op de bevalling, en een vlot herstel daarna. Een geheel herziene editie. • Zwangerenbegeleiding volgens de methode Mensendieck• Weeën in soorten en maten• Pershoudingen• Spanning en ontspanning• Spieren bij de bevalling• Bewegingen in het dagelijks leven• Bewegingen na de zwangerschapCarita Salomé, is oefentherapeut Mensendieck sinds 1973. Sinds 1975 gaf zij cursussen op het gebied van zwangerenbegeleiding. Zij werkt in Amsterdam en is moeder van twee zonen. Juliette de Wit, studeerde in 1982 af aan de Gerrit Rietveld Academie. Zij werkt sindsdien fulltime als freelance illustrator. Zij woont in Amsterdam, is getrouwd en is moeder van een zoon.

Wil je het boek lezen?Duik in je weeen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Carita SalomÉ. Lezen Duik in je weeen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN