Ik val niet, ik dans

Ik val niet, ik dans - Margot van Schayk | Fthsonline.com

...) meiden die niet snappen waarom hun vetpercentage niet omlaag gaat ... Waarom val ik niet af? 10 oorzaken - Hoofdhart ... . 'Ik eet zo gezond en ben heel erg veel sporten, dat deed ik ... Help ik val niet af! ... Toch was ik nieuwsgierig hoe het dan kon dat ze niet was afgevallen. Al snel kwam de boosdoener oven tafel: Vloeibare snoepen. Het eten ging keurig volgens het lijstje, maar de informatie over het drinken daar had ze overheen gelezen. Hoi allemaal, Ik heb een vraag waar ik me erg voor schaam. Ik val namelijk op mannen, maar ik voel me seksueel aangetrokken ... Ik eet gezond maar val niet af - Alle oorzaken ... ... . Ik val namelijk op mannen, maar ik voel me seksueel aangetrokken door vrouwen. Hoewel ik me niet voor kan stellen dat ik lesbisch ben, want ik kan er gewoon niet aan denken verliefd te zijn op een vrouw. Dat is ook nooit gebeurd, ik val namelijk altijd op mannen. Wat zijn die gevoelens voor een vrouw dan? Sinds 7 maanden ben ik aan het sporten geslagen, 5 keer per week en dan 1 tot 2 uur. Ook let ik sinds 2 maanden op mijn voeding. Ik hoopte dat ik af zou vallen, maar er gebeurt niets! In het jaar hievoor ben ik al 11 kilo afgevallen. Ik weeg nu 61 kilo en ben 1 meter 60. Ik heb een licht gevoel in mijn hoofd, of een gevoel alsof ik bijna flauw ga vallen. Ik heb een onvast gevoel in de benen en ben bang om te vallen (vaak bij ouderen). Herkent u een van de klachten? Lees dan welke verschijnselen daarbij passen, wat de mogelijke oorzaken kunnen zijn en wat u eraan kunt doen. Bijvoorbeeld bij Ik ben een vrouw van 43 jaar, 1.86 meter en weeg 90 kilogram. Hoeveel ik ook beweeg en hoe gezond ik ook eet, ik val niets af. Na bijna een jaar flink sporten en lijnen was ik niets afgevallen. Daarna heb ik een maand niet getraind en ben ik gestopt met mijn caloriearme dieet. Tot mijn verbazing kom ik vervolgens ook niet aan. Er gebeurt gewoon helemaal niets met mijn gewicht. Daarom weeg ik me af en toe om de 8 weken en ik hoop dat ik op vakantie niks aankom. Dit gewicht is netjes,nu hoeft er niks meer vanaf. Ik weeg nu 55.6 kilo en dat is beter dan 53.6 kilo die ik eerst woog. Toen was ik een gratenpakhuis, nu niet meer. Ik wil eigenlijk een kilo kwijt maar weet nu dat dat niet meer gaat lukken. Ik heb denk ik het ... Het lukt mij namelijk niet om af te vallen, hoe hard ik ook mijn best doe! Ik heb echt enorm veel aan mijn leefstijl veranderd in de afgelopen twee maanden maar zonder resultaat. Ik vraag me nu toch wel af wat ik in godsnaam verkeerd doe. Mijn patroon ziet er als volgt uit: Lichaamsbeweging Ik sport 6 dagen in de week....

INFORMATIE

AUTEUR
Margot van Schayk
DIMENSIE
11,74 MB
BESTANDSNAAM
Ik val niet, ik dans.pdf

OMSCHRIJVING

Wat als de dood vanaf je puberteit met je meereist?Margot van Schayk is een sprankelende vrouw van midden veertig. Ze heeft een geweldige baan in de media waar ze iedereen kent en waar iedereen haar kent. Want Margot is niet te missen. Haar lach vult ruimtes en haar energie trekt als een magneet.Maar eens in de zoveel jaar moet Margot een weg helemaal alleen afgaan. De weg van het bestrijden van kanker. Eerst als ze twaalf is, dan nog twee keer als volwassen vrouw. Het leert haar leven voor het te laat is, altijd in volle vaart op de linkerbaan van de snelweg van het leven.Het leven van Margot vult zich in rap tempo met geliefden, reizen, topbanen, gelach en levenslust. Maar dan, als ze wonder boven wonder moeder is geworden, meldt de ziekte zich weer. Misschien wel voor het laatst.Margot schrijft in Ik val niet, ik dans over haar belevenissen als danspartner van de dood. Een verhaal waarin het zware licht wordt en het lichte zwaar. Maar boven alles een geweldig mooi verhaal dat ontroert en wakker schudt.Margot van Schayk (1974) groeide op in Nijmegen en verhuisde langs tien windstreken voor haar huidige woonplaats Weesp waar ze woont met haar man en hun zoontje. Op haar 24ste studeerde zij af als dramaturg aan de Universiteit van Utrecht en schreef kort daarna Hallo Medemens! De geschiedenis van Het Werkteater. Zij was programmamaker bij publieke omroepen, werkte jarenlang in het creatieve hart van televisieproducent EndemolShine, en werd innovatiemanager bij KRO-NCRV.

Wil je het boek lezen?Ik val niet, ik dans in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Margot van Schayk. Lezen Ik val niet, ik dans Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN