Opa, vertel eens

Opa, vertel eens - Elma van Vliet | Fthsonline.com

...er? ... Als opa's en oma's ergens goed in zijn, dan is wel het in het vertellen over ... Opa, vertel eens - Frans van Houwelingen | Geschiedeniswinkel ... ... 'Opa, vertel eens, Omdat je bijzonder bent' door Elma van Vliet - Onze prijs: €20,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. Opa, vertel eens direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Als opa's en oma's ergens goed in zijn, dan is wel het in het vertellen over vroeger. Sonja was nog jong toen de Tweede Wereldoorlog uitbrak. ... Oma, vertel eens... Met ... Opa, vertel eens — Elma van Vliet ... . Sonja was nog jong toen de Tweede Wereldoorlog uitbrak. ... Oma, vertel eens... Met Opa, vertel eens geef je je opa een ultiem invulboek cadeau: je geeft aan dat je alles wilt weten over zijn herinneringen, dromen en wensen. Door het invullen van de leuke en onverwachte vragen over onderwerpen zoals zijn kindertijd, verliefd zijn, opa worden en de bijzondere band tussen opa en kleinkind, schrijft je opa stap voor stap zijn levensverhaal. Oma vertel eens. De vragen aan je oma zijn ongeveer hetzelfde opgezet. Eerst gaat het over de jeugd van je oma, over de liefde en oma worden, over leuke dingen en vrije tijd en over wie ze is geworden, wensen en dromen. Bestel Opa, vertel eens van Elma van Vliet. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Opa vertel eens bij kinderboek-kopen.nl. De online kinderboeken specialist. "Opa, vertel eens over vroeger" Voor veel kinderen is het lastig om historische thema's te begrijpen uit boeken of van internet. Ze vinden het saai en droog. Opa, vertel eens | ISBN 9789026621833 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Elma van Vliet
DIMENSIE
8,5 MB
BESTANDSNAAM
Opa, vertel eens.pdf

OMSCHRIJVING

Geef voor Vaderdag dit album cadeau en krijg het met waardevolle verhalen weer terug. Opa, vertel eens nu in een nieuw design!'Opa, had jij vroeger een lievelingsknuffel? Welke momenten met mij zou je graag nog eens overdoen? Wat is een van de mooiste dingen die je ooit hebt bereikt?'Met Opa, vertel eens geef je je opa een ultiem invulboek cadeau: je geeft aan dat je alles wilt weten over zijn herinneringen, dromen en wensen. Door het invullen van de leuke en onverwachte vragen over onderwerpen zoals zijn kindertijd, verliefd zijn, opa worden en de bijzondere band tussen opa en kleinkind, schrijft je opa stap voor stap zijn levensverhaal. Of maak het nog specialer door het boek samen in te vullen en in gesprek te gaan. Zo ontstaat er een uniek en persoonlijk boek van jullie samen. Als je opa het boek heeft ingevuld, geeft hij het weer terug aan jou.Het eerste boek in de reeks, Mam, vertel eens, werd een ongeëvenaard succes: inmiddels gaat in Nederland de 46ste druk over de toonbank en wordt deze klassieker in zestien landen verkocht. Daarom heeft Mam, vertel eens een nieuw ontwerp gekregen! Een eigentijds design met vrolijk binnenwerk en een rijk stofomslag waarvan de binnenzijde is opgemaakt als prachtig cadeaupapier. Leuk om zo het ingevulde boek weer ingepakt terug te geven aan degene die het je gaf!Elma van Vliet is bekend geworden met het boek Mam, vertel eens, dat ze maakte voor haar moeder toen die ernstig ziek werd en ze haar nog zoveel wilde vragen. Het werd het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van dierbare herinneringen. Elma's boeken en spellen zorgen in de drukke wereld waarin we leven voor écht contact met de mensen om ons heen.

Wil je het boek lezen?Opa, vertel eens in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elma van Vliet. Lezen Opa, vertel eens Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN