Vrije Geboorte

Vrije Geboorte - Anna Myrte Korteweg | Fthsonline.com

...beleven van een bekrachtigende bevalervaring ... Vrije Geboorte - Home | Facebook ... . Ze schrijft over het belang van eigen regie en de zin en onzin van veel protocollen. In Vrije Geboorte beschrijft ze de kennis en inspiratie die ze onderweg opdoet. Maak je eigen keuzes en beval vanuit vertrouwen. In verwachting van haar derde kind gaat Anna Myrte Korteweg op zoek naar de meest positieve manier om te bevallen. In Vrije Geboorte beschrijft ze de kennis en inspiratie die ze onderweg opdoet. 69 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met ... bol.com | Vrije geboorte (ebook), Anna Myrte Korteweg ... ... . 69 aanbiedingen in juni -Bekijk alles met vrije geboorte! Koop en Verkoop Boeken op Marktplaats. Romans, Thrillers, Studieboeken en meer kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs! Ga ervoor. Het begint op Marktplaats Met Vrije Geboorte - voor het eerst verschenen in 2011 - inspireert Anna Myrte Korteweg vele vrouwen tot het beleven van een bekrachtigende bevalervaring. Ze schrijft over het belang van eigen regie en de zin en onzin van veel protocollen....

INFORMATIE

AUTEUR
Anna Myrte Korteweg
DIMENSIE
6,87 MB
BESTANDSNAAM
Vrije Geboorte.pdf

OMSCHRIJVING

Volledig herziene editie!Met Vrije Geboorte - voor het eerst verschenen in 2011 - inspireert Anna Myrte Korteweg vele vrouwen tot het beleven van een bekrachtigende bevalervaring.Ze schrijft over het belang van eigen regie en de zin en onzin van veel protocollen. Ook praktische aspecten zoals het omgaan met pijn en de rol van de vader komen aan bod. Daarnaast gaat Korteweg in op de positieve rol die mindfulness kan spelen.Met een voorwoord van Barbara Havenith, gynaecoloog, oprichter vrouwenpoli Boxmeer en auteur van Hormoonbalans voor Vrouwen.

Wil je het boek lezen?Vrije Geboorte in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Anna Myrte Korteweg. Lezen Vrije Geboorte Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN