Als je de stilte ziet

Als je de stilte ziet - Thomas Verbogt | Fthsonline.com

...den. Als je de stilte ziet is een diep ontroerende roman over verlangen, vluchtigheid en betekenis geven aan het leven ... Als je de stilte ziet, Thomas Verbogt | Donner ... . Bij Thomas Verbogt geniet je net zo van het verhaal als van zijn mooie schrijfstijl. Hij ontroert weer diep met deze nieuwe roman.Nouveau Hartstochtelijk, diep doorvoeld verzet tegen onverschilligheid. In het boek 'Als je de stilte ziet' vertelt Thomas Verbogt hoe zijn leven veranderde zodra zijn pleegbroer Sander bij hem kwam wonen. Eerst verliep dat soepel, maar naarmate ze ouder werden kwam er iets tussen de twee pleegbroers in te staan: een geh ... Recensie Mieke: Als je de stilte ziet van Thomas Verbogt ... ... . Eerst verliep dat soepel, maar naarmate ze ouder werden kwam er iets tussen de twee pleegbroers in te staan: een geheim wat het leven van hen drastisch veranderde. Als je de stilte ziet ***** Als je de stilte ziet is een typische Verbogt-titel. Ook de hoofdpersoon is een typische Verbogt-figuur, een oudere toneelschrijver, die alleen op een boot woont, genoeg succes heeft, iemand die nadenkt over zijn leven en vooral over zijn jeugd die zich in Nijmegen afspeelde, de stad waar Verbogt opgroeide. Als je de stilte ziet is een diep ontroerende roman over verlangen, vluchtigheid en betekenis geven aan het leven. N.B. Wij publiceerden eerder voor uit Olifant van zeep , Hoe alles moest beginnen , Perfecte stilte , Kleur van geluk en Als de winter voorbij is . Thomas Verbogt over Als je de stilte ziet . zondag 15 maart 2020 - 16:00. Locatie: Island bookstore, Westerstraat Amsterdam. Agenda. Geen geplande activiteiten op dit moment. ... Lees „Als je de stilte ziet" door Thomas Verbogt verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Alles begon pas toen Sander bij ons kwam wonen, ook het begin van een nieuw leven. Ik was trots op zijn aanwezigheid. Op... Als je de stilte ziet. Alles begon pas toen Sander bij ons kwam wonen, ook het begin van een nieuw leven. Ik was trots op zijn aanwezigheid. Op school zei ik dat hij mijn pleegbroer was. Dat woord kwam van mijn moeder, ik kende het niet, ik kende ook niemand met een pleegbroer of -zus. Af en toe zei ik Pleeg tegen Sander, wat hij leuk vond, Marleen belachelijk. "In Als je de stilte ziet rijgt Thomas Verbogt zijn melancholische bespiegelingen in pure poëzie aaneen. Keer op keer vertelt hij hetzelfde verhaal, met vergelijkbare personages, dezelfde thematiek. Maar het verveelt nooit, sterker nog, het is d...

INFORMATIE

AUTEUR
Thomas Verbogt
DIMENSIE
8,77 MB
BESTANDSNAAM
Als je de stilte ziet.pdf

OMSCHRIJVING

Alles begon pas toen Sander bij ons kwam wonen, ook het begin van een nieuw leven. Ik was trots op zijn aanwezigheid. Op school zei ik dat hij mijn pleegbroer was. Dat woord kwam van mijn moeder, ik kende het niet, ik kende ook niemand met een pleegbroer of -zus. Af en toe zei ik Pleeg tegen Sander, wat hij leuk vond, Marleen belachelijk. Hij schreef het zelfs een keer onder een briefje dat hij voor me had klaargelegd: 'Ik doe de boodschappen wel! Pleeg.'De hoofdpersoon in de nieuwe roman van Thomas Verbogt wil graag een verbond vormen met Sander, zijn pleegbroer, maar dat lukt niet. Er staat iets in de weg - iets wat hij niet kan duiden, maar wat hem een leven lang achtervolgt. Wanneer hij afscheid neemt van zijn ouderlijk huis en daarmee ongewild ook zijn grote liefde uit het oog verliest, begint hij aan de zoektocht naar zijn eigen leven. Die zoektocht is onlosmakelijk verbonden met het geheim dat tussen Sander en hem in stond. Als je de stilte ziet is een diep ontroerende roman over verlangen, vluchtigheid en betekenis geven aan het leven.

Wil je het boek lezen?Als je de stilte ziet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Thomas Verbogt. Lezen Als je de stilte ziet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN