De sterrengever

De sterrengever - Jojo Moyes | Fthsonline.com

...zen te bezoeken met boeken, besluit ze zich aan te melden ... De sterrengever | De drvkkery ... . Ze is een prima ruiter, en dit biedt haar een ontsnapping uit het benauwende huis van haar man en schoonvader. De sterrengever van Jojo Moyes. Ik hou van Jojo, van alles van Jojo. Bijna alles, op de één of ander manier vond ik Dans met mij maar niets. Dus ondanks mijn liefde voor Jojo is er ook altijd even bang afwachten. Maar ik kan je zeggen: dat was niet nodig! Want wow! De sterrengever is één van de beste boeken van 2019, misschien wel het ... De sterrengever speelt zich af in Kentucky in 1937. D ... Hebban bespreekt: De sterrengever van Jojo Moyes | Hebban.nl ... ... De sterrengever speelt zich af in Kentucky in 1937. De Britse Alice is haar man Bennett gevolgd naar Baileyville, Kentucky. Het leven in Amerika is minder glamoureus dan ze had verwacht en al snel is ze bang dat een grote fout heeft gemaakt. Jojo Moyes is de auteur van oa 'Voor jou'. 'De sterrengever' (The Giver of Stars): Kentucky, 1937. Wanneer Alice hoort dat de bibliotheek vrouwen zoekt om te paard afgelegen huizen te bezoeken met boeken, besluit ze zich aan te melden. Ze is een prima ruiter, en dit biedt haar een ontsnapping uit het benauwende huis van haar man en schoonvader. Lees „De sterrengever" door Jojo Moyes verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Kentucky, 1937. Vijf vrouwen gaan aan de slag bij de bibliotheek te paard, en daarmee ontstaat een vriendschap die hun l... Jojo Mo...

INFORMATIE

AUTEUR
Jojo Moyes
DIMENSIE
6,84 MB
BESTANDSNAAM
De sterrengever.pdf

OMSCHRIJVING

Kentucky, 1937. Vijf vrouwen gaan aan de slag bij de bibliotheek te paard, en daarmee ontstaat een vriendschap die hun levens zal veranderen. 'Haar beste boek tot nu toe!' - BooksellerJojo Moyes is de auteur van oa 'Voor jou'. 'De sterrengever' (The Giver of Stars): Kentucky, 1937. Wanneer Alice hoort dat de bibliotheek vrouwen zoekt om te paard afgelegen huizen te bezoeken met boeken, besluit ze zich aan te melden. Ze is een prima ruiter, en dit biedt haar een ontsnapping uit het benauwende huis van haar man en schoonvader. Onder leiding van de vrijgevochten Marge vormen vijf vrouwen al snel een hechte groep, maar hun vriendschap wordt op de proef gesteld als een deel van het dorp én de wet zich tegen hen keren…Jojo Moyes is een internationale bestsellerauteur: in totaal zijn er wereldwijd al meer dan 32 miljoen van haar boeken over de toonbank gegaan.

Wil je het boek lezen?De sterrengever in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jojo Moyes. Lezen De sterrengever Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN