Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld

Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld - J.-F. Mallet | Fthsonline.com

... in de magnetron. De recepten zijn lekker en leerzaam tegelijk: verplichte kost voor alle studenten die nog wel w Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld Met makkelijke gerechtjes met maximaal 5 ingrediënten, voor maar 2 euro per persoon, die je kunt maken op een simpele pit of in de magnetron ... Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld door ... ... . De recepten zijn lekker en leerzaam tegelijk: verplichte kost voor alle studenten die nog wel wat hulp in de keuken kunnen gebruiken! Met Het snelste allermakkelijkste kookboek ter wereld kook je in 30 minuten voor de hele week. Met een half uur vooruitkoken per week, ookwel meal-prep genoemd, zet je elke dag binnen no time een heerlijke maaltijd op tafel. Met handige boodschappenlijstjes, volledige weekmenu's en een slimme voorbereiding heb je alles in huis om supersnel zelf te kunnen koken. Samenvatting Het allermakkelijkste ... Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld ... ... . Met een half uur vooruitkoken per week, ookwel meal-prep genoemd, zet je elke dag binnen no time een heerlijke maaltijd op tafel. Met handige boodschappenlijstjes, volledige weekmenu's en een slimme voorbereiding heb je alles in huis om supersnel zelf te kunnen koken. Samenvatting Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld is het ideale boek voor iedereen die zelf de keuken in gaat. Met makkelijke gerechtjes met maximaal 5 ingrediënten, voor maar 2 euro per persoon, die je kunt maken op een simpele pit of in de magnetron....

INFORMATIE

AUTEUR
J.-F. Mallet
DIMENSIE
4,18 MB
BESTANDSNAAM
Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld.pdf

OMSCHRIJVING

Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld is het ideale boek voor iedereen die zelf de keuken in gaat. Met makkelijke gerechtjes met maximaal 5 ingrediënten, voor maar 2 euro per persoon, die je kunt maken op een simpele pit of in de magnetron. De recepten zijn lekker en leerzaam tegelijk: verplichte kost voor alle studenten die nog wel wat hulp in de keuken kunnen gebruiken! Het ideale cadeau voor nestverlaters.

Wil je het boek lezen?Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J.-F. Mallet. Lezen Het allermakkelijkste studentenkookboek ter wereld Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN