Ooit aten we dieren

Ooit aten we dieren - Roanne van Voorst | Fthsonline.com

...gevaarlijk boek", vindt Hanna. "Ze schrijft zo begripvol en helder dat straks het eten van vlees vergelijkbaar is met roken, dat je het bijna gelooft ... Dieren eten is ouderwets, een eiwitrevolutie is ... ... . Wetenschappers voorspellen dat het eten van dieren in de nabije toekomst taboe zal worden. Net zoals ooit heksenverbranding, slavernij en homodiscriminatie ineens niet meer konden. Over een aantal decennia zal veganistisch de norm zijn, en vragen onze kleinkinderen ons hoe we ooit dieren hebben kunnen eten. Met een optimistische blik laat Roanne van Voorst zien met haar nieuwe boek 'Ooit aten ... In Ooit aten we dieren beschrijft ze die zoektocht. Voor ... Ooit aten we dieren: klimaatverandering in Groenland ... . Met een optimistische blik laat Roanne van Voorst zien met haar nieuwe boek 'Ooit aten ... In Ooit aten we dieren beschrijft ze die zoektocht. Voor het boek ging Van Voorst in gesprek met boeren en legt ze uit waar ze zelf tegenaan liep als beginnend veganist. De reden om haar verhaal te delen: ze vermoedt dat het zomaar eens heel erg zou kunnen lijken op het verhaal van veel andere mensen, die zich ook zorgen maken over het klimaat, of de bio-industrie. Roanne van Voorst schetst een prikkelend veganistisch toekomstbeeld in 'Ooit aten we dieren', maar haar betoog had aan kracht gewonnen als het minder vooringenomen was geschreven. Hiske Versprille 28 juni 2019, 15:01 Beeld Max Kisman. 'Ooit aten we dieren is een onmisbaar boek voor vegetariërs, flexitariërs én overtuigde vleeseters.' Women's Health 'Van Voorst bespreekt in haar boek tientallen aanwijzingen voor haar positieve boodschap uit de dagelijkse ...

INFORMATIE

AUTEUR
Roanne van Voorst
DIMENSIE
3,61 MB
BESTANDSNAAM
Ooit aten we dieren.pdf

OMSCHRIJVING

Melk is goed voor elk. Een ei hoort erbij. We zijn opgegroeid in een tijd waarin het eten van dierlijke producten volkomen geaccepteerd is. Wetenschappers voorspellen echter dat dit in de nabije toekomst taboe zal worden. Net zoals ooit heksenverbranding, slavernij en homodiscriminatie ineens niet meer konden. Over een aantal decennia zal veganistisch de norm zijn, en vragen onze kleinkinderen ons hoe we ooit dieren hebben kunnen eten.Met een optimistische blik laat Roanne van Voorst zien hoe we ons op deze toekomst kunnen voorbereiden. Ze gaat in gesprek met boeren, blikt terug op de tijd dat er giraffen werden gegeten en doet uit de doeken waar zelf tegenaan loopt als beginnend veganist.Dit maakt Ooit aten we dieren tot een onmisbaar boek voor vegetariërs, flexitariërs én overtuigde vleeseters.

Wil je het boek lezen?Ooit aten we dieren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Roanne van Voorst. Lezen Ooit aten we dieren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN