BRUMMELS PLUKKEN - Oldenzaal in de vijftiger/zestiger jaren

BRUMMELS PLUKKEN - Oldenzaal in de vijftiger/zestiger jaren - Wiro Bossewinkel | Fthsonline.com

...uscript gerust toe via boekscout.nl. getuigen van een scherp observatievermogen ... PDF ePUB - D.F. Malan ... . In Brummels plukken neemt de oud-Oldenzaler geen blad voor de mond en schrijft hij over zijn vader die alcoholist was, over de standsverschillen en over zijn ontluikende homeseksualiteit. Uiteindelijk vluchtte hij naar Amsterdam. ' Zijn tweede boek Opgeschoten jongens, Oldenzaal in de zestiger jaren, Brummel is de naam van t plaantegeslacht mit de wetenschappelike en Latiense naam Rubus.Oek de vruchten van n antal belangrieke soorten uut dit geslacht heten zo. De ... bol.com | Wiro Bossewinkel artikelen kopen? Alle artikelen ... ... .Oek de vruchten van n antal belangrieke soorten uut dit geslacht heten zo. De 'kultuurbrummel' is ontstaon uut kruzingen van verschillende brummelsoorten, waordeur der gien soortnaam an egeven kan wörden. De redactie van ut Deevers Archief ontving op 23 mei 2020 de navolgende reactie van mevrouw Jannie de Jong - Van der Hoek. De redactie is haar bijzonder erkentelijk voor deze bijdrage. Ze heeft goede herinneringen aan vacantiecentrum Ellert en Brammert in de zestiger jaren van de vorige eeuw. Gebouwen worden getekend, inrichtingen bedacht. Wat komt waar en hoe functioneert het? Wij verstaan het vak functionaliteit en design te laten samensmelten in het ontwerp. Een ruimte moet in balans zijn, in kleur en materialisatie, maar ook in effectiviteit. Mooie kleuren en materialen completeren ons inrichtingsplan. Is het een ID om ook uw ontwerp aan ons toe te vertrouwen?...

INFORMATIE

AUTEUR
Wiro Bossewinkel
DIMENSIE
12,45 MB
BESTANDSNAAM
BRUMMELS PLUKKEN - Oldenzaal in de vijftiger/zestiger jaren.pdf

OMSCHRIJVING

Brummels Plukken is een bundel met korte verhalen, waarin Wiro Bossewinkel terug gaat naar de plek waar hij is opgegroeid. Hij beschrijft het leven van alledag, en zijn herinneringen getuigen van een scherp observatievermogen. Het boek is een nostalgische reis naar het verleden. Zonder gêne, kritisch, maar vooral met humor en liefde, beschrijft hij hoe het er destijds thuis en in de buurt toeging. De armoede, de standsverschillen, een vader die alcoholist was, de opkomst van de welvaart, zijn ontluikende homoseksualiteit, kortom een boeiend document over de tijd dat geluk nog heel gewoon was.

Wil je het boek lezen?BRUMMELS PLUKKEN - Oldenzaal in de vijftiger/zestiger jaren in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Wiro Bossewinkel. Lezen BRUMMELS PLUKKEN - Oldenzaal in de vijftiger/zestiger jaren Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN