De herontdekking van het ware zelf

De herontdekking van het ware zelf - Ingeborg Bosch | Fthsonline.com

...oties (2003). De herontdekking van het ware zelf | ISBN 9789020407358 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte ... Atlas Contact De herontdekking van het ware zelf ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Lees „De herontdekking van het ware zelf een zoektocht naar emotionele harmonie" door Ìngeborg Bosch verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. We overleven allemaal onze jeugd dankzij verdringing en ontkenning van de waarheid. Zo kunnen we onszelf wijs maken dat ... De herontdekking van het ware zelf- ingeborg bosch we overleven allemaal onze jeugd dankzij verdringing en ontkenning van d ... De herontdekking van het ware zelf eBook door Ìngeborg ... ... ... De herontdekking van het ware zelf- ingeborg bosch we overleven allemaal onze jeugd dankzij verdringing en ontkenning van de waarh. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. € 7,00 30 mar. '20. Zuidhorn 30 mar. '20. Arne Zuidhorn. De herontdekking van het ware zelf - Ingeborg Bosch - ZGAN. 'De herontdekking van het ware zelf' door Ingeborg Bosch - Onze prijs: €20,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis We overleven allemaal onze jeugd dankzij verdringing en ontkenning van de waarheid. Zo kunnen we onszelf wijs maken dat we een gelukkige jeugd hebben gehad, dat het allemaal wel meevalt. Maar a!s we eenmaal volwassen zijn worden deze overlevingsmechanismen destructief, en maken ze ons leven moeilijker en pijnlijker dan nodig is.Past Reality Integration (PRI) is gebaseerd op de gedachte dat ... 'De herontdekking van het ware zelfis het eerste psychologieboek dat écht uitlegt waar ik zo mee heb geworsteld en me de instrumenten geeft om er iets aan te doen.Heel veel dank voor dit boek!!' 'Wat mij betreft gooien mensen hun hele boekenplank met zelfhulp-boeken weg. Na het lezen van De herontdekking van het ware zelf zijn Als je geïnteresseerd bent ik de herontdekking van je ware zelf, en als je wil leven in het hier en nu, is dit artikel voor jou. Foto credits: Joyce Kamerbeek Psychologie houdt zich bezig met het innerlijke leven (voelen, kennen en streven) en het gedrag van mensen. De herontdekking van het ware zelf. We overleven allemaal onze jeugd dankzij verdringing en ontkenning van de waarheid. Zo kunnen we onszelf wijs maken dat we een gelukkige jeugd hebben gehad, dat he...

INFORMATIE

AUTEUR
Ingeborg Bosch
DIMENSIE
12,29 MB
BESTANDSNAAM
De herontdekking van het ware zelf.pdf

OMSCHRIJVING

We overleven allemaal onze jeugd dankzij verdringing en ontkenning van de waarheid. Zo kunnen we onszelf wijs maken dat we een gelukkige jeugd hebben gehad, dat het allemaal wel meevalt. Maar als we eenmaal volwassen zijn worden deze overlevingsmechanismen destructief, en maken ze ons leven moeilijker en pijnlijker dan nodig is.Past Reality Integration (PRI) is gebaseerd op de gedachte dat wij een gedeeld bewustzijn hebben moeten ontwikkelen: het ene deel bekijkt alles door de ogen van het kind dat we ooit waren, en het andere deel ziet de wereld van de volwassene die we nu zijn. Door deze gespletenheid ervaren we de dingen heel verschillend, afhankelijk van het deel van het bewustzijn waarin we ons op dat moment bevinden.In dit boek biedt Ingeborg Bosch een concreet stappenplan dat ons helpt 'oude pijn' bloot te leggen en te voelen, en toe te werken naar een bewustzijn dat weer uit één geheel bestaat. Daarnaast toont Bosch aan de hand van diverse persoonlijke verslagen van cliënten wat de PRI-methode met mensen doet.

Wil je het boek lezen?De herontdekking van het ware zelf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ingeborg Bosch. Lezen De herontdekking van het ware zelf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN