Durf te leiden

Durf te leiden - Brené Brown | Fthsonline.com

...0,99, ISBN/ISBN13: 9789400511071, Categorie: Boek, Het boek Durf te leiden van Brené Brown gaat over echt leiders ... Durf te leiden - Brené Brown | 9789400511071 | Standaard ... ... ... Durf te leiden | ISBN 9789400511071 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het boek Durf te leiden van Brené Brown gaat over echt leiderschap: vanuit het hart en vol moed, en hoe we dat in de praktijk kunnen brengen. Samenvatting Brené Brown heeft de afgelopen twintig jaar onderzoek gedaan naar de emoties en ervaringen die betekenis geven aan ons leven, en werkte de afgelopen zeven jaar nauw samen met leiders en cultuurveranderaars over de hele wereld. Met 'Durf te leiden' brengt Brené tientallen jaren onderzoek samen in een praktische en inzichtelijke handleidi ... Moedig leiderschap volgens Brené Brown - NRC ... . Met 'Durf te leiden' brengt Brené tientallen jaren onderzoek samen in een praktische en inzichtelijke handleiding voor moedig leiderschap. Dit boek is een routekaart voor iedereen die op een bewuste manier leiding wil geven en moedig wil leven. Tijdens de masterclass DURF TE LEIDEN toont Menco Erenst je een beproefd stappenplan om gedurfd leiding te kunnen geven binnen de accountancy. Mede op basis van de bestseller van Brené Brown 'Dare to lead' reikt Menco de taal, instrumenten, oefeningen en het gedrag aan die essentieel zijn voor moedig leiderschap. Durf te leiden | ISBN 9789044977899 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Brené Brown
DIMENSIE
10,29 MB
BESTANDSNAAM
Durf te leiden.pdf

OMSCHRIJVING

Het boek Durf te leiden van Brené Brown gaat over echt leiderschap: vanuit het hart en vol moed, en hoe we dat in de praktijk kunnen brengen.Brené Brown heeft de afgelopen twintig jaar onderzoek gedaan naar de emoties en ervaringen die betekenis geven aan ons leven, en werkte de afgelopen zeven jaar nauw samen met leiders en cultuurveranderaars over de hele wereld. Ze ontdekte dat allerlei bedrijfstakken, van kleinestart-ups tot Fortune 50-bedrijven, met dezelfde vraag worstelen: "Hoe ontwikkelen we moediger leiders en hoe verankeren we moed en durf in onze bedrijfscultuur?'In dit nieuwe boek combineert Brené haar onderzoeksresultaten met persoonlijke verhalen en voorbeelden om deze vraag te beantwoorden. Durf te leiden gaat over echt leiderschap: vanuit het hart en vol moed.

Wil je het boek lezen?Durf te leiden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Brené Brown. Lezen Durf te leiden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN