Reiziger - Met het bloed van mijn hart - boek 2

Reiziger - Met het bloed van mijn hart - boek 2 - Diana Gabaldon | Fthsonline.com

...el en ze wordt wakker in het Schotland van 1743 ... Met het bloed van mijn hart (2) van Diana Gabaldon | Boek ... ... .Tijdens haar verblijf in het verleden ontmoet ze de ... Met het bloed van mijn hart - boek 2. Deel 8 - boek II van de Reiziger-serie. Diana Gabaldon Reiziger. Met het bloed van mijn hart - boek 2 Deel 8 - boek II van de Reiziger-serie. Diana Gabaldon 31-aug-2017 - Reiziger 8 - Met het bloed van mijn hart - boek 1 Zo begint de Reiziger-serie, een epische reeks vol passie en avontuur, angst en verraad… en een liefde die alle barrières van plaats en tijd overstijgt. Met het bloed van mijn hart, het achtste deel ... Met het bloed van mijn hart - boek 2 (Reiziger Book 8 ... ... . Met het bloed van mijn hart, het achtste deel, speelt zich af in Schotland in 1778. Jamie Fraser staat op uit de dood, om tot zijn afschuw te ontdekken dat Claire met iemand anders is getrouwd. Claire Randall viert in 1945 de hereniging met haar man Frank met een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Tijdens een wandeling stuit Claire op een stenencirkel… en ze wordt wakker in het onbekende en gevaarlijke Schotland van 1743. Al snel komt Claire erachter dat niet alleen haar leven op het spel staat, maar ook haar hart. De onweerstaanbare jonge Schot Jamie 22-dec-2016 - Deze pin is ontdekt door Sandra Köhlenberg. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Met het bloed van mijn hart 2 is het tweede deel van het laatste boek van de Reizigersserie. Het verhaal begint waar het vorige deel eindigde, midden in de Amerikaanse burgeroorlog. Jamie vecht in deze oorlog aan de kant van de kolonisten en Claire ontfermt zich over de gewonden. Met het bloed van mijn hart - boek 2 - Reiziger van Diana Gabaldon (boek, paperback, ISBN 9789022572382). 1945. Claire Randall is gelukkig getrouwd. De oorlog heeft haar van haar man Frank gescheiden, maar nu viert het... 18-jan-2019 - Deze pin is ontdekt door Jhoanna Escobar. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest....

INFORMATIE

AUTEUR
Diana Gabaldon
DIMENSIE
9,40 MB
BESTANDSNAAM
Reiziger - Met het bloed van mijn hart - boek 2.pdf

OMSCHRIJVING

1945. Claire Randall is gelukkig getrouwd. De oorlog heeft haar van haar man Frank gescheiden, maar nu viert het echtpaar hun hereniging met een tweede huwelijksreis naar de Schotse Hooglanden. Daar stapt Claire tijdens een wandeling in een stenencirkel... en ze wordt wakker in het Schotland van 1743. Tijdens haar verblijf in het verleden ontmoet ze de onweerstaanbare jonge Schot Jamie Fraser, die haar laat kennismaken met ongekende passie en allesomvattende liefde. Al snel blijkt echter dat Claire heen en weer kan reizen in de tijd, en wordt ze verscheurd tussen twee volkomen verschillende mannen en twee onverenigbare levens. Zo begint de Reiziger-serie, een epische reeks vol passie en avontuur, angst en verraad... en een liefde die alle barrières van plaats en tijd overstijgt. Met het bloed van mijn hart, het achtste deel, speelt zich af in Schotland in 1778. Jamie Fraser staat op uit de dood, om tot zijn afschuw te ontdekken dat Claire met iemand anders is getrouwd.

Wil je het boek lezen?Reiziger - Met het bloed van mijn hart - boek 2 in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Diana Gabaldon. Lezen Reiziger - Met het bloed van mijn hart - boek 2 Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN