Zin in seks

Zin in seks - Ingeborg Timmerman | Fthsonline.com

...en afname in seksueel verlangen? We komen er steeds meer over te weten, welke misverstanden er zijn en welke nieuwe inzichten leiden tot een beter begrip en aanpak ... Geen zin in seks? - 7 gouden tips voor meer zin in seks ... . Zin in seks ontstaat als je bewust of onbewust bezig bent met prikkels die voor jou seksueel opwindend zijn. Zin in seks ontstaat uit de verwachting dat seks fijn of prettig is. Die verwachting is weer gebaseerd op eerdere positieve ervaringen met seks. Met andere woorden: zin in seks ontstaat door plezierige seks. Je hoeft niet al zin te ... Om zin in seks te hebben of te maken, moeten er geen dingen in de weg ... Geen partner, wel zin in sex | Ouders Online ... . Met andere woorden: zin in seks ontstaat door plezierige seks. Je hoeft niet al zin te ... Om zin in seks te hebben of te maken, moeten er geen dingen in de weg staan. Voorbeelden: Als je van alles aan je hoofd hebt, sta je minder snel open voor seksuele prikkels. Het huishouden, zwangerschap, zorg voor de kinderen, drukke agenda's, grote zorgen en stress op het werk kunnen maken dat je minder zin krijgt in seks. In 'Zin in seks!' legt seksuoloog Ingeborg Timmerman een verband tussen zin in s...

INFORMATIE

AUTEUR
Ingeborg Timmerman
DIMENSIE
10,45 MB
BESTANDSNAAM
Zin in seks.pdf

OMSCHRIJVING

Heb jij één keer per maand seks, alleen omdat je vindt dat 'het moet'? Is seks meer een last dan een lust? Je bent niet de enige: zo'n 30 procent van de vrouwen zegt weinig of geen zin in seks te ervaren, zelfs niet in een warme relatie, terwijl daar geen lichamelijke verklaring voor is. Dat kan leiden tot spanningen en twijfels, in je relatie en bij jezelf. In 'Zin in seks!' legt seksuoloog Ingeborg Timmerman een verband tussen zin in seks en onze persoonlijkheid. Verminderd lustgevoel ligt namelijk vaker aan een psychische disbalans dan bijvoorbeeld aan hormonen of een gebrek aan fantasie. Daarvoor ontwikkelde zij het persoonlijkheidsmodel 'De Bloem'. Stap voor stap ga je De Bloem zelf toepassen en die balans herstellen. Dit proces wordt uitgelegd aan de hand van vier herkenbare casussen van vrouwen, geïnspireerd op veelvoorkomende vrouwenproblemen in de seksuologiepraktijk. Ontwikkel ook een sexy state of mind met deze nieuwe, verfrissende kijk op zin in seks!

Wil je het boek lezen?Zin in seks in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ingeborg Timmerman. Lezen Zin in seks Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN