Terug naar Cliffrock Castle

Terug naar Cliffrock Castle - Josephine Rombouts | Fthsonline.com

...n de veeleisende kasteelvrouw lezen we in Terug naar Cliffrock Castle (Querido) ... Terug naar Cliffrock Castle - Josephine Rombouts ... ... . Als PA poetst Josephine niet langer het zilver en de Aga, maar houdt ze toezicht op diverse grote bouwprojecten in en rondom ... Josephine Rombouts, Terug naar Cliffrock Castle. Belevenissen op een Schots Kasteel, Amsterdam/Antwerpen 2019. Na haar succesvolle debuut verscheen een tweede boek van Josephine Rombouts over haar belevenissen op een Schots kasteel met de fictieve naam Cliffrock Castle. Terug naar Cliffrock Castle Volg dit. Premium. 28 okt. Cultuur. Britse elite ... Josephine Rombouts Terug naar Cliffrock Castle ... . Terug naar Cliffrock Castle Volg dit. Premium. 28 okt. Cultuur. Britse elite door Hollandse ogen. Van Josephine Rombouts verscheen vorig jaar het uiterst vermakelijke Cliffrock Castle, ... Josephine Rombouts schreef opnieuw een boek over het Downton Abby-actige Schotse kasteel Cliffrock Castle, en op 6 november vertelt zij hierover in Literaire Reisboekhandel Evenaar, te Amsterdam.. In Terug naar Cliffrock Castle gaat ze dieper in op de ingewikkelde relatie met haar werkgever, het personeel en de omwonenden van Cliffrock Castle. Laat het maar aan haar over om op die welbekende ... Terug naar Cliffrock Castle - Belevenissen op een Schots kasteel - Josephine Rombouts. Downton Abbey in de eenentwintigste eeuw: het vervolg op de bestseller 'Cliffrock Castle'. Spreker(s): Josephine Rombouts . € 15,99 Incl. btw Koop als download. Luisterfragment Uw browser kan helaas geen fragment ... Waar ik eerst dacht dat het misschien meer van hetzelfde zou zijn, misschien wel een quick cashing in op het eerdere succes, is dit boek meer dan alleen maar meer van hetzelfde. Met een duidelijke liefde voor taal beschrijft Josephine Rombouts niet alleen wat zij meemaakt, maar leert ons meer over......

INFORMATIE

AUTEUR
Josephine Rombouts
DIMENSIE
6,98 MB
BESTANDSNAAM
Terug naar Cliffrock Castle.pdf

OMSCHRIJVING

Downton Abbey in de eenentwintigste eeuw: het vervolg op de bestseller Cliffrock CastlePromotie krijgen betekent niet altijd dat je leven er makkelijker op wordt... Dat leert de Nederlandse Josephine Rombouts als ze op het Schotse kasteel waar ze werkt opklimt van huishoudster tot manager. Niemand op het landgoed, zijzelf nog het minst, heeft enig idee wat deze verrassende functieverandering inhoudt. In het web van verwachtingen, aannames en afgunst binnen op scherp staande sociale verhoudingen probeert Rombouts het leven dat ze voor haar gezin heeft opgebouwd veilig te stellen.Tegen het onwaarschijnlijk mooie decor van de Schotse westkust, en de nog onwaarschijnlijker wereld van de Britse aristocratie, tekent Rombouts het verhaal op van absolute feodale macht, jagers die antiek verhuizen, een teckel die je carrière kan breken en een kasteel waar roze verf wordt bezorgd. De vraag is: voor binnen of voor buiten?

Wil je het boek lezen?Terug naar Cliffrock Castle in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Josephine Rombouts. Lezen Terug naar Cliffrock Castle Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN