Jack Reacher 24 - Blauwe maan

Jack Reacher 24 - Blauwe maan - Lee Child | Fthsonline.com

...ellerauteur Lee Child.. Jack Reacher is een voormalig militair agent, opgeleid om altijd een oogje in het zeil te houden ... Jack Reacher - Blauwe maan - Boekwinkel Pakhuys ... . Hij zit in een Greyhoundbus en kijkt naar een oudere man die slaapt in zijn stoel en die een dikke envelop met contanten uit zijn zak heeft hangen. Blauwe maan is de 24ste Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child. Jack Reacher is een voormalig militair agent, opgeleid om altijd een oogje in het zeil te houden. Hij zit in een Greyhoundbus en kijkt naar een oudere man die slaapt in zijn stoel en die een dikke envelop met contant ... Jack Reacher 24 - Blauwe maan door Lee Child vanaf 29 ... ... . Hij zit in een Greyhoundbus en kijkt naar een oudere man die slaapt in zijn stoel en die een dikke envelop met contanten uit zijn zak heeft hangen. Blauwe maan is de 24ste Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child. Jack Reacher is een voormalig militair agent, opgeleid om altijd een oogje in het zeil te houden. Hij zit in een Greyhoundbus en kijkt naar een oudere man die slaapt in zijn stoel en die een dikke envelop met contanten uit zijn zak heeft hangen. Blauwe maan is de 24ste Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child. Jack Reacher is een voormalig militair agent, opgeleid om altijd een oogje in het zeil te houden. Hij zit in een Greyhoundbus en kijkt naar een oudere man die slaapt in zijn stoel en die een dikke envelop met contanten uit zijn zak heeft hangen. Kom alles te weten over het boek Jack Reacher 24 - Blauwe maan, geschreven door Lee Child. Ook andere boeken van Lee Child kan je via onze website ontdekken. Blauwe maan is de 24ste Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child. Jack Reacher is een voormalig militair agent, opgeleid om altijd een oogje in het zeil te houden. Hij zit in een Greyhoundbus en kijkt naar een oudere man die slaapt in zijn stoel en die een dikke envelop met contanten uit zijn zak heeft hangen. Reacher is van mening dat hij zijn eigen land te weinig kent en besluit te gaan reizen. Op een van zijn vele busreizen observeert hij een opvallende passagier. Die beschouwing is aanleiding voor het 24 ste avontuur dat als Blauwe maan de Nederlandsta...

INFORMATIE

AUTEUR
Lee Child
DIMENSIE
10,39 MB
BESTANDSNAAM
Jack Reacher 24 - Blauwe maan.pdf

OMSCHRIJVING

In dit nieuwe deel in Lee Childs veelgeprezen suspense-serie schiet Jack Reacher een bejaard echtpaar te hulp… En staat hij oog in oog met zijn gevaarlijkste tegenstanders tot nu toe.Blauwe maan is de 25ste Jack Reacher-thriller van bestsellerauteur Lee Child.Jack Reacher is een voormalig militair agent, opgeleid om altijd een oogje in het zeil te houden. Hij zit in een Greyhoundbus en kijkt naar een oudere man die slaapt in zijn stoel en die een dikke envelop met contanten uit zijn zak heeft hangen. Een andere passagier kijkt ook... uiteraard met de gedachte snel rijk te worden.Wanneer de overvaller eindelijk een poging waagt, schiet Reacher te hulp. De oude man is hem dankbaar maar weigert Reachers aanbod om hem thuis te brengen. Hij is kwetsbaar, bang en zit duidelijk in grote problemen.Elders in de stad strijden twee meedogenloze, rivaliserende criminele bendes – de ene Albanees, de andere Oekraïens – om de macht. Hebben ze de controle over de oude man en diens leven? Zal Reacher toekijken en slechte dingen laten gebeuren? Of kan hij de situatie zo beïnvloeden dat die in ieders voordeel is?

Wil je het boek lezen?Jack Reacher 24 - Blauwe maan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lee Child. Lezen Jack Reacher 24 - Blauwe maan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN