Ontwerpen Met Planten

Ontwerpen Met Planten - Piet Oudolf | Fthsonline.com

...werk in verschillende dimensies! Rijk bloeiende vaste planten, sierlijke grassen en bonte eenjarigen; alles in de juiste verhouding en op de juiste plaats ... Schaduwtuin Ontwerpen: 3 Handige Tips En 10 Perfecte Planten ... . Een mooie border ontwerpen doe je zo! Ontwerpen met planten zal ongetwijfeld een inspiratiebron worden voor iedereen die een tuin wil maken die, zoals Piet het zelf zegt: 'een impressie en een expressie van de natuur' is. Specificaties Uitgever. Terra. Druk. 1. Verschenen. sep. 2015. Bladzijden. 160. Genre. Tuinieren. Afmetingen. Planten met een luchtige uitstraling, zoals ijzerhard (Verbena bon ... Ontwerpen met een matrix - TuinSeizoen ... . Terra. Druk. 1. Verschenen. sep. 2015. Bladzijden. 160. Genre. Tuinieren. Afmetingen. Planten met een luchtige uitstraling, zoals ijzerhard (Verbena bonariensis) en prachtkaars (Gaura), kunnen gerust meer naar voren staan. Heb je een kleine tuin, dan kun je het beste voor planten met een lange bloeitijd kiezen, zoals ooievaarsbek (Geranium). Online tuin ontwerpen . Van alle (gratis) programma's voor online tuin ontwerpen is SketchUp het meest uitgebreid. Het programma is niet heel eenvoudig en behoeft zeker wat oefening, maar je kunt hier wel het meest betrouwbare tuinontwerp mee maken. Daarnaast kun je met SketchUp je ontwerp direct met iedereen delen en om commentaar vragen. De tuinen van Piet Oudolf zijn al jaren voor veel landschapsarchitecten en tuiniers een bron van inspiratie. Geschreven in samenwerking met Noel Kingsbury, is Ontwerpen met planten een informatieve en visueel adembenemende studie van Piet Oudolfs beplantingstheorie en -praktijk. Het voorziet u van de nodige adviezen om dezelfde effecten in uw eigen tuin te creëren. Ontwerpen met planten zal ongetwijfeld een inspiratiebron worden voor iedereen die een tuin wil maken die, zoals Piet het zelf zegt: 'een impressie en een expressie van de natuur' is. Klantenbeoordeling Ontwerpen met planten. Wees de eerste om je mening te delen op dit product. Geef je ... Het boek 'Ontwerpen met planten' biedt een informatieve en visueel prikkelende studie van Piet Oudolf's beplantingstheorie en -praktijk. Anders dan in de conventionele, op kleur geschikte...

INFORMATIE

AUTEUR
Piet Oudolf
DIMENSIE
3,58 MB
BESTANDSNAAM
Ontwerpen Met Planten.pdf

OMSCHRIJVING

Vol praktische adviezen om dezelfde effecten in je eigen tuin te creëren De tuinen van Piet Oudolf zijn al jaren voor veel landschapsarchitecten en tuiniers een bron van inspiratie. Geschreven in samenwerking met Noel Kingsbury, is Ontwerpen met planten een informatieve en visueel adembenemende studie van Piet Oudolfs beplantingstheorie en -praktijk. Het voorziet u van de nodige adviezen om dezelfde effecten in uw eigen tuin te creëren. Na de basisprincipes van het ontwerpen met planten, volgt het hoofdstuk 'Beplantingspalet' als een visueel bronnenboek. Daarna volgen plattegronden en tekeningen waarin wordt uitgelegd hoe deze basiselementen te combineren tot indrukwekkende plantensculpturen. Theorie wordt in praktijk gebracht in het hoofdstuk 'Beplanting en stemming'. In 'Planten het hele jaar door' wordt de nadruk gelegd op het belang van de plantenkeus. Het boek wordt afgesloten met een gedetailleerde lijst van de belangrijkste planten. Ontwerpen met planten zal ongetwijfeld een inspiratiebron worden voor iedereen die een tuin wil maken die, zoals Piet het zelf zegt: 'een impressie en een expressie van de natuur' is.

Wil je het boek lezen?Ontwerpen Met Planten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Piet Oudolf. Lezen Ontwerpen Met Planten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN