Cliffrock Castle

Cliffrock Castle - Josephine Rombouts | Fthsonline.com

... geschreven onder pseudoniem, maar in dit eerste boek wordt wel meer duiding geven om de lezer het noodzakelijke begrip te geven wie de opgevoerde personen zijn en waar de belevenissen zich afspelen ... Boek: Cliffrock Castle - Josephine Rombouts - De Wereld ... ... . Cliffrock Castle is een fictieve naam en dus niet te bezoeken. Gelukkig zijn er honderden kastelen in Schotland en zijn sommige wel toegankelijk voor publiek. Wij tippen er een paar: Dunvegan Castle. Een veertiende-eeuws kasteel op het Isle of Skye, gelegen aan een meer. Het kasteel is sinds de bouw de zetel van de MacLeod-clan. Josephine Rombouts Terug naar Cliffrock Castle recensie en informatie van het tweede boek over haar belevenissen op een Schots kasteel. O ... Josephine Rombouts Cliffrock Castle Recensie Informatie ... . Het kasteel is sinds de bouw de zetel van de MacLeod-clan. Josephine Rombouts Terug naar Cliffrock Castle recensie en informatie van het tweede boek over haar belevenissen op een Schots kasteel. Op 17 september 2019 verscheen bij Uitgeverij Querido het tweede boek van Josephine Rombouts over haar belevenissen op een kasteel in Schotland. In Cliffrock Castle doet ze verslag van haar leven en werk daar in die ruige uithoek, waar de elementen nooit onderschat moeten worden en waar niet alleen de huizen en het land eigendom van ...

INFORMATIE

AUTEUR
Josephine Rombouts
DIMENSIE
10,44 MB
BESTANDSNAAM
Cliffrock Castle.pdf

OMSCHRIJVING

Downton Abbey in de eenentwintigste eeuw: het verhaal van een droombaan op een kasteel in SchotlandAls de Nederlandse Josephine Rombouts met haar gezin aan de Schotse westkust gaat wonen, grijpt ze de kans om housekeeper op het plaatselijke kasteel te worden met beide handen aan. Zonder enige kennis van huishouding of de Britse elite probeert ze zich staande te houden in haar nieuwe omgeving, waar ze te maken krijgt met Engelse landeigenaren, Franse koks, Schotse onafhankelijkheid, dakdekkers, spoken, etiquette en tradities.Met humor en scherpe observaties beschrijft Rombouts een microcultuur waarvan het bijna onvoorstelbaar is dat die tegenwoordig nog bestaat. Tafeldekken met een meetlat, de strenge regels voor het dragen van tweed – ze verbaast zich vaak, maar leert snel. De verlaten, ruige natuur van Schotland vormt het fraaie decor van haar belevenissen.

Wil je het boek lezen?Cliffrock Castle in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Josephine Rombouts. Lezen Cliffrock Castle Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN