De macht van K.

De macht van K. - Jens Vern | Fthsonline.com

...r is het levensgevaarlijk. Precies het soort plot waar ik van hou!' Charles den Tex 'Echt een ontzettend goed geschreven en spannende thriller ... RECENSIE. 'De macht van K.' van Jens Vern: Wat de toyboy ... ... . De macht van K. is geschreven door Jens Vern, een pseudoniem van Sander Verheijen. Vern publiceerde eerder het zeer goed ontvangen non-fictieboek 'Ik kan er nét niet bij'. De macht van K. is zijn debuut al thrillerauteur. Buzz - De macht van K. Welkom bij de Buzz Spot voor 'De macht van K.' van Jens Vern, een thriller van Uitgeverij Volt. Onze hashtag is #hebbanbuzz. Heb je een vraag, mail dan naar [email protected] Je recensi ... Buzz - De macht van K. | Hebban.nl ... .' van Jens Vern, een thriller van Uitgeverij Volt. Onze hashtag is #hebbanbuzz. Heb je een vraag, mail dan naar [email protected] Je recensie mag óp 29 februari online (niet eerder en niet later) en samen vormen we dan een 'De macht van K.'-Boekentrein op de homepage. De macht van K. Nederlands (2020), Volt, € 20,99 Jens Vern is het pseudoniem van Sander Verheijen, die als oprichter van de website Crimezone.nl en zijn dienstjaren als thrillerredacteur weet waar het in thrillers om gaat. De macht van K. van Jens Vern (boek, paperback, ISBN 9789021418797). 'Jens Vern sleept je mee, de wereld van de sinis...

INFORMATIE

AUTEUR
Jens Vern
DIMENSIE
3,2 MB
BESTANDSNAAM
De macht van K..pdf

OMSCHRIJVING

Genomineerd voor De Gouden Strop 2020"Jens Vern sleept je mee, de wereld van de sinistere databeveiliging in, en daar is het levensgevaarlijk. Precies het soort plot waar ik van hou!' Charles den Tex 'Echt een ontzettend goed geschreven en spannende thriller. De korte hoofdstukken vanuit wisselend perspectieven houden de vaart er goed in. Behalve dat het een ontzettend spannend boek is, snijdt het ook een heel belangrijk en actueel thema aan: hoe gaan bedrijven met (onze) data om.' **** Jeroen Windmeijer "Een ijzersterk verhaal voor iedere thrillerliefhebber.' ***** Huso Akkerman, ThrillerverslindersAls de net afgestudeerde Tim Turner wordt ingelijfd door het prestigieuze IT-bedrijf The Keeler Company in Washington, weet hij niet wat hem overkomt. Hij krijgt een luxe appartement, een fantastisch salaris en maakt in korte tijd promotie. Maar dan ontmoet hij een mysterieuze man die zich De Vriend noemt, en die hem waarschuwt voor de duistere kant van het bedrijf. Tim besluit op onderzoek uit te gaan en al snel komt hij erachter dat er inderdaad dingen niet kloppen en dat er mensen verdwijnen.Als Tim ontdekt dat ook hij gevaar loopt, weet hij met de hulp van De Vriend te ontsnappen en begint hij met een andere identiteit een nieuw leven in Den Haag. Daar lijkt hij veilig te zijn, tot hij Emily Green tegenkomt. Tim is diep onder de indruk van haar, maar Emily blijkt ook een vorig leven te hebben. Wie kun je vertrouwen als niets is wat het lijkt? En kun je in deze tijd ooit echt aan je verleden ontsnappen?

Wil je het boek lezen?De macht van K. in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jens Vern. Lezen De macht van K. Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN