Het hele brein, het hele kind

Het hele brein, het hele kind - Daniel J. Siegel | Fthsonline.com

...l! `Daniel Siegel en Tina Payne Bryson… Maar je kind maakt het je niet expres lastig, zijn brein is nog niet volledig ontwikkeld ... Het hele brein, het hele kind - Daniel J. Siegel;;Tina ... ... . Geen wonder dat je kind zon ongeleid projectiel lijkt - zo voelt het zich ook! Het `bovenbrein', het gedeelte dat beslissingen neemt en tegenwicht biedt aan allesoverspoelende emoties, is tot midden twintig nog in ontwikkeling. 'Daniel Siegel en Tina Payne Bryson hebben een meesterlijk, toegankelijk boek geschreven om kinderen te helpen hun emotionele intelligentie te ontwikkelen. Deze briljante methode transformeert alledaagse interactie tot waardevolle, brein-vormende momenten.' Daniel Goleman, auteur van ... Het hele brein, het hele kind eBook door Daniel J. Siegel ... ... . Deze briljante methode transformeert alledaagse interactie tot waardevolle, brein-vormende momenten.' Daniel Goleman, auteur van Emotionele intelligentie Een driftbui in de supermarkt, niet aan willen kleden, langs de kant zitten mokken in ... Maar je kind maakt het je niet expres lastig, zijn brein is nog niet volledig ontwikkeld. Geen wonder dat je kind zo'n ongeleid projectiel lijkt - zo voelt het zich ook! Het 'bovenbrein', het gedeelte dat beslissingen neemt en tegenwicht biedt aan allesoverspoelende emoties, is tot midden twintig nog in ontwikkeling. Het hele brein, het hele kind E-BOOK twaalf revolutionaire strategieen om de ontwikkeling van je kind te stimuleren Tina Payne Bryson, Daniel J. Siegel. Nederlands | E-book € 9,99 + 9 punten . Onmiddellijk beschikbaar. Eenvoudig bestellen. Veilig betalen. ... Read "Het hele brein, het hele kind twaalf revolutionaire strategieen om de ontwikkeling van je kind te stimuleren" by Daniel J. Siegel available from Rakuten Kobo. `Daniel Siegel en Tina Payne Bryson hebben een meesterlijk, toegankelijk boek geschreven om kinderen te helpen hun emoti... Download en lees het boek Het hele brein, het hele kind op onze website huisdierenopvang-zonnebeke.be. Helemaal vrij. U vindt Het hele brein, het hele kind in PDF, ePUB, MOBI. PUBLICEER DATUM: juni 2013: BESTANDSGROOTTE: 8,67 MB: ISBN: 9789055942282: DOWNLOAD ONLINE LEZEN. OMSCHRIJVING Het hele brein, het hele kind book. Read 1,571 reviews from the world's largest community for readers. Een driftbui in de supermarkt, niet aan willen kle......

INFORMATIE

AUTEUR
Daniel J. Siegel
DIMENSIE
3,24 MB
BESTANDSNAAM
Het hele brein, het hele kind.pdf

OMSCHRIJVING

'Daniel Siegel en Tina Payne Bryson hebben een meesterlijk, toegankelijk boek geschreven om kinderen te helpen hun emotionele intelligentie te ontwikkelen. Deze briljante methode transformeert alledaagse interactie tot waardevolle, brein-vormende momenten.' Daniel Goleman, auteur van Emotionele intelligentieEen driftbui in de supermarkt, niet aan willen kleden, langs de kant zitten mokken in plaats van lekker meedoen, soms word je er als ouder knettergek van. Maar je kind maakt het je niet expres lastig, zijn brein is nog niet volledig ontwikkeld. Geen wonder dat je kind zo'n ongeleid projectiel lijkt - zo voelt het zich ook!Het 'bovenbrein', het gedeelte dat beslissingen neemt en tegenwicht biedt aan allesoverspoelende emoties, is tot midden twintig nog in ontwikkeling. En vooral bij jonge kinderen heeft de emotionele rechterhersenhelft vaak de overhand op de meer rationele linkerhersenhelft. In dit baanbrekende, praktische boek laten Daniel J. Siegel en Tina Payne Bryson zien hoe het kinderbrein zich ontwikkelt en hoe je inzichten uit de neuropsychologie kunt toepassen bij het opvoeden. De heldere uitleg, leeftijdsgerichte strategieën en illustraties helpen je daarbij. Zo kun je je kind leren beter om te gaan met zijn gevoelens en komt het lekkerder in zijn vel te zitten.Daniel J. Siegel is hoogleraar klinische psychiatrie aan de Universiteit van Californië en mededirecteur van het Mindful Awareness Research Center van de UCLA en van het Mindsight Institute. Eerder schreef hij o.a. Parenting from the inside out en Mindsight. De psychologie van het nieuwe bewustzijn.Tina Payne Bryson is kinder- en jeugdpsychotherapeute, opvoedcoach en directeur van de afdeling oudervoorlichting en ontwikkeling van het Mindsight Institute. Ze geeft lezingen aan ouders, docenten en professionals in de zorg.

Wil je het boek lezen?Het hele brein, het hele kind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daniel J. Siegel. Lezen Het hele brein, het hele kind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN