Ja-maar wat als alles lukt?

Ja-maar wat als alles lukt? - Berthold Gunster | Fthsonline.com

...gen van Scheltema ontvangen? Schrijf u dan hieronder in voor onze nieuwsbrief ... Ja-maar wat als alles lukt ? - Berthold Gunster - (ISBN ... ... . Winkelinformatie. Adres: Contact: Rokin 9: Tel: 020 - 523 1411: 1012 KK Amsterdam: WhatsApp ... Ja maar wat als alles lukt? direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Ja maar wat als alles lukt? De tien regels voor een ja-maar-vrij-leven book. Read 13 reviews from the world's largest community for readers. Hoe komt het... Ja-maar wat als alles lukt? Lachen toch! Geplaatst op 28 ju ... Ja-maar - Omdenken ... . Hoe komt het... Ja-maar wat als alles lukt? Lachen toch! Geplaatst op 28 juli 2017 door estroocloeck Harrie en Marieke hebben bij een Franse bistro gereserveerd. Bij aankomst is het vreselijk druk, ze draaien zich subiet om en gaan op zoek naar een ander restaurant. Dat valt tegen....

INFORMATIE

AUTEUR
Berthold Gunster
DIMENSIE
5,6 MB
BESTANDSNAAM
Ja-maar wat als alles lukt?.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe komt het dat we zo vaak niet doen wat we ten diepste willen? Waar komt toch die innerlijke stem vandaan die ons ervan weerhoudt ten volle te leven?Ja, maar dat kan ik niet.Ja, maar daar ben ik te oud voor.Ja, maar zo ben ik nou eenmaal.Ja-maar als levenshouding is op zijn zachtst gezegd niet erg vruchtbaar. Het maakt ons voorzichtig, sceptisch en argwanend. Nadenken over het leven is tenslotte iets anders dan er aan deelnemen. Als we niet oppassen, wikken en wegen we net zolang tot we buitenstaander zijn geworden van ons eigen leven.Gelukkig is er hoop. Er is namelijk ook een andere levenshouding: ja-en. In de wereld van ja-en zijn er geen grenzen. Alles is mogelijk. Het is de positie van creatieve ondernemers, inspirerende leiders en energieke levensgenieters. Ze benaderen het leven als een spel. ‘Wat ze doen’ lijkt moeiteloos samen te vallen met ‘wie ze zijn’.Doel van dit boek is ja-maar-gedrag te veranderen in ja-en-gedrag. Aan de hand van tien regels legt Berthold Gunster uit hoe je die overgang kunt maken. ‘Ja, maar’ zal nooit meer zo klinken als vroeger.

Wil je het boek lezen?Ja-maar wat als alles lukt? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Berthold Gunster. Lezen Ja-maar wat als alles lukt? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN