Kieft - biografie Wim Kieft

Kieft - biografie Wim Kieft - Michel van Egmond | Fthsonline.com

...ien als een nuchtere,rustige jongen. Willem Cornelis Nicolaas (Wim) Kieft (Amsterdam, 12 november 1962) is een Nederlands voormalig profvoetballer die doorgaans centraal in de aanval speelde ... Arnon Grunberg ontmoet: Johan Derksen & Wim Kieft - YouTube ... . Hij was van 1980 tot en met 1994 actief voor Ajax, SC Pisa, Torino, PSV en Girondins de Bordeaux.Daarnaast kwam hij 43 keer uit voor het Nederlands voetbalelftal, waarvoor hij elf keer scoorde.. Kieft werd met zowel Ajax als PSV drie keer ... Willem Cornelis Nicolaas "Wim" Kieft (born 12 November 1962) is a Dutch former professional footballer who played as a centre forward.. A prolific goal-scorer whose main asset was his he ... bol.com | Kieft - biografie Wim Kieft, Michel van Egmond ... ... ... Willem Cornelis Nicolaas "Wim" Kieft (born 12 November 1962) is a Dutch former professional footballer who played as a centre forward.. A prolific goal-scorer whose main asset was his heading ability, he played in his country for two of the most important clubs, Ajax and PSV.He also played abroad in Italy and France. Kieft is een biografie over het leven van ex-voetballer en tv-persoonlijkheid Wim Kieft.Het boek werd geschreven door Michel van Egmond en won in 2014 de NS Publieksprijs. Een jaar eerder had Van Egmond de prijs al eens gewonnen met de biografie Gijp.In het boek erkent Kieft dat hij achttien jaar lang verslaafd was aan alcohol en cocaïne, zoals in januari 2015 werd onthuld door dagblad De ... Het vervolg op de bestseller KIEFT Na het verschijnen van KIEFT, de megabestseller uit 2014 waarin de hoofdpersoon op indringende wijze zijn jarenlange coca...

INFORMATIE

AUTEUR
Michel van Egmond
DIMENSIE
9,96 MB
BESTANDSNAAM
Kieft - biografie Wim Kieft.pdf

OMSCHRIJVING

Bijna twintig jaar lang droeg voetballer Wim Kieft een groot geheim met zich mee.Dat is nu voorbij.Aan Michel van Egmond, auteur van de mega-bestseller GIJP, vertelde hij zijn onwaarschijnlijke verhaal.KIEFT is het verslag van een bittere strijd tegen zijn verslaving. Tegen de demonen in zijn hoofd. Maar het is ook een hoopvol relaas over de voorzichtige wederopstanding van een veerkrachtig mens.Het is een boek vol zelfspot en trots. Triest en soms grappig tegelijk. Het gaat over Ajax, PSV, Oranje en uiteraard over die gedenkwaardige kopbal tegen Ierland in 1988. Maar het gaat ook over schuld en schaamte, over eenzaamheid en angst, over de druk, over het eeuwige onvermogen om te genieten van succes. En over de dagelijkse strijd die hij voert om clean te blijven. 'Ik ben blij dat ik weer leef,' zegt hij op een van de laatste bladzijden van dit openhartige boek. 'Écht leef.'Want boven alles is KIEFT een boek over hoop.

Wil je het boek lezen?Kieft - biografie Wim Kieft in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Michel van Egmond. Lezen Kieft - biografie Wim Kieft Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN