ABC van perversies

ABC van perversies - G. Hekma | Fthsonline.com

...n modderbaden tot necrofilie, van exhibitionisme tot een voorliefde voor satijn ... ABC van perversies. Per Boek Wijzer ... . Een heel enkele keer leiden ze tot het seksueel gekkenwerk van lustmoordenaars, vaker tot erotische hoogtepunten. Perversies zijn geen ver-van-mijn-bed-show. ABC van perversies roept al die mooie en vreemde fantasieën op: van modderbaden tot necrofilie, van exhibitionisme tot een voorliefde voor satijn. Een heel enkele keer leiden ze tot het seksueel gekkenwerk van lustmoordenaars, vaker tot erotische hoogtepunten. ABC van perversies | ISBN 9789029084383 direct en eenvoudig te bestellen bij ... Cutting Edge | Gert Hekma, ABC van perversies ... . ABC van perversies | ISBN 9789029084383 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Buy ABC van perversies 01 by Hekma, Gert (ISBN: 9789029084383) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. De meeste mensen zien perversies als iets wat geen betrekking op hen heeft; het is voor buitenbeentjes. Toch droomt bijna iedereen wel eens stiekem van dominant gedrag of onderwerping, een liefdesbeet, van bondage of een zweepje. Perversies zijn geen ver-van-mijn-bed-show. ABC van perversies roept al die mooie en vreemde fantasieën op: van modderbaden tot necrofilie, van Abc Van Perversies: ISBN: 9789029084383: Uitgever: Bijzonderheden: PaperbackAls nieuw: Prijs: € 9,00 (Excl. verzendkosten) Meer info: 303pp. Ovidius uit Bredevoort - De boeken verkeren in goede en complete staat tenzij anders beschreven. Niet ... Toch droomt bijna iedereen wel eens stiekem van dominant gedrag of onderwerping, een liefdesbeet, van bondage of een zweepje. Perversies zijn geen ver-van-mijn-bed-show. ABC van perversies roept al die mooie en vreemde fantasieën op: van modderbaden tot necrofilie, van exhibitionisme tot een voorliefde voor satijn. Dat we van sm niet veel kaas gegeten hebben. En dat we niet zomaar moeten lachen met op plasseks beluste dokwerkers. Sm-meesteres HotMarijke gaf er ons per e-mail aardig van langs na het lezen van onze recensie over haar boek. Steeds bereid om bij te leren zochten we dus naar wat vakliteratuur en zo stootten we - hoera! - op Gert Hekma's 'ABC van de perversies'. Perversies zijn geen ver-van-mijn-bed-show. ABC van perversies roept al die mooie en vreemde fantasieën op: van modderbaden tot necrofilie, van exhibitionisme tot een voorliefde voor ...

INFORMATIE

AUTEUR
G. Hekma
DIMENSIE
10,43 MB
BESTANDSNAAM
ABC van perversies.pdf

OMSCHRIJVING

De meeste mensen zien perversies als iets wat geen betrekking op hen heeft; het is voor buitenbeentjes. Toch droomt bijna iedereen wel eens stiekem van dominant gedrag of onderwerping, een liefdesbeet, van bondage of een zweepje. Perversies zijn geen ver-van-mijn-bed-show. ABC van perversies roept al die mooie en vreemde fantasieën op: van modderbaden tot necrofilie, van exhibitionisme tot een voorliefde voor satijn. Een heel enkele keer leiden ze tot het seksueel gekkenwerk van lustmoordenaars, vaker tot erotische hoogtepunten. En wat de een lachwekkend vindt, is voor de ander het toppunt van genot. Gert Hekma laat alle mogelijke perversies de revue passeren, put en passant ook uit het werk van intellectuelen en schrijvers als markies de Sade, Reve, Krafft-Ebing en Kinsey, en laat zien dat perversie een algemeen menselijk fenomeen is.

Wil je het boek lezen?ABC van perversies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur G. Hekma. Lezen ABC van perversies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN