Puur & lichter

Puur & lichter - William Cortvriendt | Fthsonline.com

...van Pascale Naessens die in Puur eten aan bod komen gaat William Cortvriendt vanuit zijn medische achtergrond dieper in op de wetenschap achter voeding en gezondheid ... Puur & Lichter van Pascale Naessens en William Cortvriendt ... ... . Slanker door goed te eten: dat is volgens arts William Cortvriendt en culinair auteur Pascale Naessens niet alleen de beste manier, maar de enige manier. De oorzaak van overgewicht is namelijk meestal niet dat we te veel, maar wel dat we de verkeerde voeding eten. In het boek Puur & Lichter kun je de theorie van William Cortvriendt meteen omzetten in de praktijk met de Over Puurlicht Onze kaarsen worden ambachtelijk en met v ... Puur lichter door Pascale Naessens, William Cortvriendt ... ... . In het boek Puur & Lichter kun je de theorie van William Cortvriendt meteen omzetten in de praktijk met de Over Puurlicht Onze kaarsen worden ambachtelijk en met veel passie vervaardigd in ons eigen kaarsenatelier. 9630 Munkzwalm BE0843029077 Puur & Lichter bestaat uit twee delen. In het eerste deel vertelt arts William Cortvriendt, bekend van de televisieserie hoewordje100, wat er mis is met onze huidige voeding. Zodra je over voeding schrijft ontstaat er discussie; er zijn verschillen in wetenschappelijke inzichten, nuances zijn soms ver te zoeken en er is sprake van "belief"....

INFORMATIE

AUTEUR
William Cortvriendt
DIMENSIE
4,13 MB
BESTANDSNAAM
Puur & lichter.pdf

OMSCHRIJVING

Met 59 bestaande en 15 nieuwe toprecepten van PascaleARTS EN CULINAIR AUTEUR SLAAN DE HANDEN IN ELKAARSLANKER DOOR GOED TE ETEN. NIET ALLEEN DE BESTE MANIER, HET IS DE ENIGE MANIER.Wil je vermageren en lukt het maar niet, dan is dit boek zeker iets voor jou. Na de korte en duidelijk onderbouwde inleiding door William Cortvriendt kun je de theorie meteen omzetten in de praktijk met de heerlijke recepten van Pascale Naessens. Recepten voor iedere dag: voor ontbijt, lunch en diner. Lekker eten en toch vermageren. Met deze recepten zal het lukken.Het algemene geloof is dat je minder calorieën moet eten en meer moet bewegen om te vermageren, maar velen weten uit eigen ervaring dat deze theorie niet klopt. De oorzaak van overgewicht is meestal niet dat we te veel, maar wel dat we de verkeerde voeding eten. De remedie is daarom eenvoudig: verander datgene wat je eet! Je zult er versteld van staan hoe eenvoudig deze recepten te bereiden zijn, hoe heerlijk het eten is, en vooral, hoe snel je vanaf nu je overtollige gewicht blijvend zult kwijtraken.De voeding die ons gewicht weer normaal laat worden, gaat uit van onbewerkte ingrediënten die vers zijn, betrekkelijk arm aan koolhydraten, en waarin alle natuurlijke vetten en smaakstoffen onverminderd aanwezig zijn.Meer boeken van Pascale Naessens.

Wil je het boek lezen?Puur & lichter in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur William Cortvriendt. Lezen Puur & lichter Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN