Wie zijn religie verlaat, dood hem!

Wie zijn religie verlaat, dood hem! - Ex-Moslims Getuigen | Fthsonline.com

...aat, dood hem! De auteur is een voormalig bekeerling tot de islam en stichtte na zijn afvalligheid de Beweging van Ex-moslims van België ... Uitgeverij Polemos ... . De doelstelling van de Beweging is het verlenen van ondersteuning aan ex-moslims die in vele gevallen erg getraumatiseerd zijn. De auteur is een voormalig bekeerling tot de islam en stichtte na zijn afvalligheid de Beweging van Ex-moslims van Belgie. De doelstelling van de Beweging is het verlenen van ondersteuning aan ex-moslims die in vele gevallen erg getraumatiseerd zijn. Daarnaast wil de Beweging de bredere bevolking waarschuwen voor de uitdagingen die de islam aan onze maatschappij stelt. Ridda (Arabisc ... Wie zijn religie verlaat, dood hem! | Boeken ... . Daarnaast wil de Beweging de bredere bevolking waarschuwen voor de uitdagingen die de islam aan onze maatschappij stelt. Ridda (Arabisch: ارتداد, irtidād of ردة, ridda) is een term voor de daad waarmee een moslim formeel afstand doet van de islam.Met deze daad kan een persoon die in een islamitisch gezin is opgevoed of voorheen de islam aanhing zich bekeren tot een andere religie of zich volledig afkeren van geloof (apostasie) en niet-religieus worden. De definitie van ridda en of, en zo ja hoe, deze ... Onder religie (van het Latijnse religio) wordt gewoonlijk een van de vele vormen van zingeving, of het zoeken naar betekenisvolle verbindingen, verstaan, waarbij meestal een hogere macht, opperwezen of god centraal staat.. In bredere zin duidt het woord 'religie' op een algemenere vorm van spiritualiteit, gevoelens, gedachten met betrekking tot de zin van het leven. Recent Searches . stempels 80. ruimte 957 Een dubbele longontsteking door het coronavirus bracht hem aan de rand van de dood. Op het punt dat ds. A. Verschuure in slaap zou worden gebracht, kwam er echter een wending in de ziekte. Niet ......

INFORMATIE

AUTEUR
Ex-Moslims Getuigen
DIMENSIE
3,40 MB
BESTANDSNAAM
Wie zijn religie verlaat, dood hem!.pdf

OMSCHRIJVING

De auteur is een voormalig bekeerling tot de islam en stichtte na zijn afvalligheid de Beweging van Ex-moslims van België. De doelstelling van de Beweging is het verlenen van ondersteuning aan ex-moslims die in vele gevallen erg getraumatiseerd zijn. Daarnaast wil de Beweging de bredere bevolking waarschuwen voor de uitdagingen die de islam aan onze maatschappij stelt.Het boek geeft een unieke kijk in de bronteksten van de islam, maar ook achter de schermen van de islamitische gemeenschap. Het doorprikt de redeneringen die gebruikt worden om de problematische aspecten van de islam mooi te praten of om er rond te fietsen. Aan de lezer wordt uitgelegd hoe bij het thema islam redeneringen gebruikt worden die alle logica tarten.

Wil je het boek lezen?Wie zijn religie verlaat, dood hem! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ex-Moslims Getuigen. Lezen Wie zijn religie verlaat, dood hem! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN