Het is oorlog maar niemand die het ziet

Het is oorlog maar niemand die het ziet - Huib Modderkolk | Fthsonline.com

...damse haven. Nederlandse spionnen die digitaal toeslaan ... Het is oorlog maar niemand die het ziet eBook door Huib ... ... ... Het is oorlog, maar niemand die het ziet Het is oorlog, maar niemand die het ziet. april 25, 2020 MijnEigenweg. Een platgelegde Rotterdamse haven. Nederlandse spionnen die digitaal toeslaan in Moskou. Artsen die ineens niet meer bij medische dossiers kunnen. Huib Modderkolk,Het is oorlog, maar niemand die het ziet. Uitgeverij Podium 2019 27. 'Internet, is de gedeelde conclusie op het festival, i ... Het nieuwe boek van Huib Modderkolk: Het is oorlog, maar ... ... . 'Internet, is de gedeelde conclusie op het festival, is geen vrijplaats meer. Ooit was het een uitw… Bestel: Het is oorlog maar niemand die het ziet Bestel Het is oorlog maar niemand die het ziet met ISBN/EAN 9789463810326 snel en eenvoudig. Wij maken je studietijd zo makkelijk mogelijk, zodat jij slim kunt studeren. Ook voor handige studietips en de rest van je studiespullen ben je bij ons aan het juiste adres. Het is onveilig, maar niemand die het ziet. door: Eelco Stofbergen. weblogs | 6 januari 2020. Half december was Huib Modderkolk, journalist van de Volkskrant, bij CGI op kantoor om een lezing te geven over zijn boek 'Het is oorlog, maar niemand die het ziet'. Huib Modderkolk (1982) is onderzoeksjournalist bij de Volkskrant.Hij is vaste gast bij De Wereld Draait Door, waar hij op begrijpelijke wijze vertelt over geheime diensten en digitalisering.Hij won de prestigieuze journalistieke prijzen De Tegel (2016) en De Loep (2018)....

INFORMATIE

AUTEUR
Huib Modderkolk
DIMENSIE
4,17 MB
BESTANDSNAAM
Het is oorlog maar niemand die het ziet.pdf

OMSCHRIJVING

Onderzoeksjournalist Huib Modderkolk deed jarenlang onderzoek naar de digitale wereld. Hij begon als leek, maar won steeds meer het vertrouwen van bronnen, die hem de schaduwkant van de moderne wereld toonden. Modderkolk beschrijft stapsgewijs hoe groot de afhankelijkheid van technologie is en welke risico's daarmee gepaard gaan. Vijandige regimes dringen ongezien Nederlandse organisaties binnen en overheden en bedrijven slurpen data. Iedere ontdekking roept nieuwe vragen op. Wie leest mee met onze appjes? Hoe ver reiken de tentakels van de Nederlandse veiligheidsdiensten? En hoe kunnen we onszelf beschermen?Aan de succesvolle eerste editie, die tienmaal herdrukt moest worden, voegde Modderkolk een actueel voorwoord en hoofdstuk toe. Daarin laat hij een nieuw onderdeel van de online strijd zien: het beïnvloeden van het maatschappelijk sentiment. Twee Spanjaarden foppen sociale media, maar verliezen de controle over hun uitvinding. Als het middel vervolgens in Russische handen valt, is de geest uit de fles.

Wil je het boek lezen?Het is oorlog maar niemand die het ziet in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Huib Modderkolk. Lezen Het is oorlog maar niemand die het ziet Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN