Spreekkaarten

Spreekkaarten - Evelien Jansen | Fthsonline.com

... met iemand anders te oefenen (bijvoorbeeld met een klasgenoot of met iemand uit je familie) ... Hulpmiddelen bij Afasie / Handige Hulpmiddelen ... ... . Om ze thuis goed te kunnen gebruiken, kun je ze het best eerst afdrukken! Druk zowel rol A als rol B af. Spreekkaarten - Zo Gezegd 1.1 Breakthrough Bron. Spreekkaartjes voor cursisten NT2, module 1.1 Breakthrough; vervolg. Meld aan of registreer om dit leermiddel volledig te bekijken. Registreren vraagt maar één minuut. Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou. Openhartig Classic - Kaartspel. Meer da ... Hoe gebruik je spreekkaarten om overtuigend te presenteren? ... . Leraren delen lesmateriaal en -inspiratie met jou. Openhartig Classic - Kaartspel. Meer dan 100 afwisselende, verrassende en gedurfde vragen en opdrachten met het spel Openhartig Classic. Met dit... Gezonde Taal is een praktische taalcoachmethode voor anderstaligen die hun taal- en gezondheidsvaardigheden willen verbeteren. Wanneer je spreekkaartjes maakt, ben je al bezig met een handige indeling, je krijgt de onderdelen goed in je hoofd, bedenkt welke steekwoorden je gaan helpen om het verhaal te onthouden. Lees en bekijk het op Management Impact. It's all about sports Het beschrijven van een persoon It's all about sports! Verdeel de klas in groepen van max. 10 kinderen. Per groep wordt een set spreekkaarten gebruikt. De leerlingen lopen door het lokaal en wisselen de kaarten (binnen hun groep) met elkaar uit. Tijdens het uitwisselen vertellen ze de ander wat er op… De spreekkaarten raken alledaagse thema's, bij alle thema's komen verhalen los. Het begint praktisch met het aanreiken van woorden maar dan komen de verhalen. Ook maakt het de gesprekken op een of andere wijze altijd heel persoonlijk. In elke kaart schuilt een aanbod aan nieuwe woorden en zinnen, waaraan altijd weer een opdracht vastzit. In dit doosje vind je zes sets spreekkaarten waarmee je diverse thema???s uit de dagelijkse praktijk op een creatieve manier kunt aanbieden. De voorzijde van de kaarten biedt de taalleerder nieuwe woorden en zinnen met inspirerende illustraties en pi ... Apps en computersoftware bij Afasie Lees meer...; Er zijn kant en klare hulpmiddelen te koop die helpen bij de communicatie. Hieronder worden er vier genoemd. Scholieren.com helpt scholieren om samen betere resultaten te halen en slimmere keuzes te maken voor de toekomst. Met kennis, actualiteit, tips en meningen. Op een inspirerende, eerlijke en toegankelijke manier. Spreekkaarte...

INFORMATIE

AUTEUR
Evelien Jansen
DIMENSIE
11,17 MB
BESTANDSNAAM
Spreekkaarten.pdf

OMSCHRIJVING

In dit doosje vind je zes sets spreekkaarten waarmee je diverse thema's uit de dagelijkse praktijk op een creatieve manier kunt aanbieden. De voorzijde van de kaarten biedt de taalleerder nieuwe woorden en zinnen met inspirerende illustraties en picto's. Op de achterzijde staat voor de begeleider een instructie met tips en speelse opdrachten. De Spreekkaarten zijn kaarten met veel mogelijkheden om in te zetten op allerlei plekken waar mensen de Nederlandse taal leren. Kortom: leren door doen!De Spreekkaarten bestaan uit zes setjes van vier spreekkaarten rond de volgende thema's: eten en drinken, lichaam en uiterlijk, kleur en kleding, huis en interieur, computer en gebruik, internet en e-mail.

Wil je het boek lezen?Spreekkaarten in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Evelien Jansen. Lezen Spreekkaarten Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN