Boodschappen van de Aartsengelen

Boodschappen van de Aartsengelen - Karin Schrijver | Fthsonline.com

...ere kaartenset. De betekenis van Doreen Virtue's 'Boodschappen van de engelen' Aartsengel Michael, lees op deze pagina wat 'Aartsengel Michael' verder betekent ... 7 Aartsengelen en hun specialisaties in 1 overzicht ... ... . Hieronder vind je van ieder van deze vier Aartsengelen een prachtige hanger van het speciale materiaal Orgon. Dat is een combinatie van kwartsen, die staat voor levensenergie. Het dragen van een Aartsengel hanger is voor veel mensen een fijne manier om zich verbonden te voelen met de boodschap van die engel. BOODSCHAPPEN VAN DE HEILIGE AARTSENGEL MICHAEL IN BRINDISI 27 juni 2010 1ste BOODSCHAP VAN DE HEILIGE AARTSENGEL MICHAEL IN DE GEZEGENDE TUIN Mario: Een lich ... Aartsengelen - Harteverbinding ... . BOODSCHAPPEN VAN DE HEILIGE AARTSENGEL MICHAEL IN BRINDISI 27 juni 2010 1ste BOODSCHAP VAN DE HEILIGE AARTSENGEL MICHAEL IN DE GEZEGENDE TUIN Mario: Een licht schijnt in mijn kamer. Er verschijnt een jongeman gekleed als krijger en met een glinsterend zwaard in zijn rechterhand. Zijn haar was donker en golvend. Hij zag er zeer machtig uit. "Ik ben de Aartsengel Michaël en ik ben in de ... De Aartsengelen Hieronder vind je overzicht van alle Aartsengelen, met een aantal beangrijke gegevens. 1. Ariel De naam Ariel betekent: "Leeuw van God" Ariel beschermt de elementen en met name de aarde, water en lucht. In deze blog geeft medium Ellen Wouda de gechannelde boodschappen weer die zij regelmatig mag ontvangen van het team opgestegen lichtmeesters en aartsengelen, waar zij dagelijks contact mee heeft. Aartsengelen staan dicht bij God en bij ons om zo de boodschappen van liefde en heling te kunnen brengen. Elke Aartsengel heeft zo zijn eigen taak, kleur en mannelijke of vrouwelijke energie. Zo maken ze het makkelijk voor ons om te voelen, zien en horen met welke Aarstengel we te maken hebben. De kaarten geven je inzichten, motiveren je en ondersteunen je waar jij dat nodig hebt. De aartsengelen geven je graag deze mooie boodschappen door via deze bundel. Samen met de rustgevende en kleurrijke illustraties van Karin maakt dit het een bijzondere kaartenset. Aanroeping van de aartsengel Rafaël; De negen engelenkoren Engelen zijn volgens de katholieke leer reine en onsterfelijke wezen...

INFORMATIE

AUTEUR
Karin Schrijver
DIMENSIE
3,37 MB
BESTANDSNAAM
Boodschappen van de Aartsengelen.pdf

OMSCHRIJVING

Deze kaartenset is een aanvulling op het eerder verschenen boek ‘Aartsengelen en Edelstenen – Hulp voor nieuwetijdskinderen’. De kaartenbundel is praktisch, to the point en zowel te gebruiken in combinatie met het boek als los daarvan. Door de duidelijke boodschappen en positieve woorden zijn de kaarten te gebruiken voor en door kinderen en volwassenen. De kaarten geven je inzichten, motiveren je en ondersteunen je waar jij dat nodig hebt. De aartsengelen geven je graag deze mooie boodschappen door via deze bundel. Samen met de rustgevende en kleurrijke illustraties van Karin maakt dit het een bijzondere kaartenset.

Wil je het boek lezen?Boodschappen van de Aartsengelen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Karin Schrijver. Lezen Boodschappen van de Aartsengelen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN