De brief in Berlijn

De brief in Berlijn - Ian McEwan | Fthsonline.com

...ra wordt betrokken bij zaken met een hogere geheimhoudingsklasse ... De brief in Berlijn midprice - Ian McEwan - (ISBN ... ... . De brief in Berlijn. In de strenge winter van 1955 arriveert een jonge, onervaren Britse technicus in dienst van de CIA in Berlijn, waar hij verwikkeld raakt in een steeds ingewikkelder spionagezaak. Tegelijkertijd ontmoet hij een mooie, gescheiden Duitse vrouw, die hem de liefde leert kennen. Volledig in de ban van deze twee geheime werelden voelt hij dat zijn leven op het punt staat een ... DE BRIEF IN BERLIJN speelt zich af in 1955. Een jonge, onerv ... bol.com | De brief in Berlijn ; zwarte honden, Ian McEwan ... ... ... DE BRIEF IN BERLIJN speelt zich af in 1955. Een jonge, onervaren Britse technicus arriveert in Berlijn, waar hij verwikkeld raakt in een spionagezaak. Zijn leven staat op het punt een onverwachte wendig te nemen. De gruwelijke manier waarop had hij nooit kunnen voorzien. De brief in Berlijn is een fascinerende, beklemmende roman die zich afspeelt in het Berlijn van na de Tweede Wereldoorlog, dat verdeeld is in een Amerikaanse, Britse, Russische en Franse sector. De Muur is nog niet gebouwd, de Koude Oorlog is in volle gang. Oost beloert west en vice versa. De brief in Berlijn is een fascinerende, beklemmende roman die zich afspeelt in het Berlijn van na de Tweede Wereldoorlog, dat verdeeld is in een Amerikaanse, Britse, Russische en Franse sector. De Muur is nog niet gebouwd, de Koude Oorlog is in volle gang. Oost beloert west en vice versa. De brief in Berlijn en Zwarte honden spelen z...

INFORMATIE

AUTEUR
Ian McEwan
DIMENSIE
11,11 MB
BESTANDSNAAM
De brief in Berlijn.pdf

OMSCHRIJVING

In de strenge winter van 1955 arriveert een jonge, onervaren Britse technicus in Berlijn, waar hij verwikkeld raakt in steeds onverwachtere niveaus van elektronische spionage. Tegelijkertijd ontmoet hij een mooie, gescheiden Duitse vrouw, die hem de liefde leert kennen. Volledig in de ban van deze twee geheime werelden voelt hij dat zijn leven op het punt staat een heel andere wending te nemen. Maar de gruwelijke manier waarop dat zal gebeuren, kan hij onmogelijk voorzien.De brief in Berlijn is een fascinerende, beklemmende roman die zich afspeelt in het Berlijn van na de Tweede Wereldoorlog, dat verdeeld is in een Amerikaanse, een Britse, een Russische en een Franse sector. De Muur is nog niet gebouwd, de Koude Oorlog is in volle gang. Oost beloert west en vice versa.

Wil je het boek lezen?De brief in Berlijn in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ian McEwan. Lezen De brief in Berlijn Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN