Ongeaspecteerd! ongeaccepteerd?

Ongeaspecteerd! ongeaccepteerd? - Atie Kaper | Fthsonline.com

...oekomst. Eén. (Bericht aan alle aardbewoners) Dansen met verdriet Spiegelpunten (Paperback) ... Boek: Ongeaspecteerd! ongeaccepteerd? - Geschreven door ... ... . Dit product is Nieuw. Op dit moment is het erg druk. De reactie van onze klantenservices of partner kan hierdoor langer duren. Buy Ongeaspecteerd! ongeaccepteerd?: waarom zijn we zoals we zijn? 01 by Atie Kaper (ISBN: 9789077677766) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Noté /5: Achetez Ongeaspecteerd! ongeaccepteerd?: waarom zijn we zoals we zijn? de Kaper, ... Uitgeverij Hajefa | Astrologieboeken van Uitgeverij Hajefa ... . Noté /5: Achetez Ongeaspecteerd! ongeaccepteerd?: waarom zijn we zoals we zijn? de Kaper, Atie: ISBN: 9789077677766 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour Ongeaspecteerd, ongeaccepteerd. waarom zijn we zoals we zijn? € 19.95. In dit boek laat de auteur zien dat ongeaspecteerde planeten in de horoscoop vaak ervaren worden als een concentratie van energie, die zich op een specifieke manier uit en niet altijd begrepen wordt....

INFORMATIE

AUTEUR
Atie Kaper
DIMENSIE
11,55 MB
BESTANDSNAAM
Ongeaspecteerd! ongeaccepteerd?.pdf

OMSCHRIJVING

In dit boek laat de auteur zien dat ongeaspecteerde planeten in de horoscoop vaak ervaren worden als een concentratie van energie, die zich op een specifieke manier uit en niet altijd begrepen wordt. Door haar jarenlange ervaring en door de persoonlijke gesprekken met haar cliënten is Atie Kaper steeds meer geboeid geraakt door dit onderwerp. Daarom heeft zij haar kennis en ervaring gebundeld en worden de kenmerken van ongeaspecteerdheid op een praktische manier verhelderd om zo meer bewust te worden van onze familiepatronen en -thema's. We krijgen allemaal patronen en thema's mee uit onze familie en daarnaast speelt erfelijkheid natuurlijk een grote rol bij de vraag: 'Waarom zijn we zoals we zijn?'. We zijn wie we zijn, maar het is een ontdekkingsreis om tot ons ware zelf te komen. De auteur komt tot de conclusie dat dit wordt weerspiegeld door onder andere ongeaspecteerde planeten en duetten in de horoscoop. Hoewel dit boek vanuit psychologisch astrologisch perspectief is geschreven, is de inhoud ook geschikt voor een ieder die zich bewust wil worden van deze familiethema's en -patronen. Het is eveneens bestemd voor ouders, opvoeders en iedereen die met kinderen werkt.

Wil je het boek lezen?Ongeaspecteerd! ongeaccepteerd? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Atie Kaper. Lezen Ongeaspecteerd! ongeaccepteerd? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN