100 sneeuwvlokken om te haken

100 sneeuwvlokken om te haken - Caitlin Sainio | Fthsonline.com

...wstorm in een weekend.* sneeuwvlokjes om te haken geeft duidelijke instructies voor een breed scala aan ontwerpen en leert u alle technieken die u nodig hebt ... 100 sneeuwvlokken om te haken - Bibliotheek.nl ... . 100 Sneeuwvlokken Om Te Haken mistlar.blogspot.com 100 sneeuwvlokken om te haken geeft duidelijke instructies voor een breed scala aan ontwerpen en leert u alle technieken die u nodig hebt Van simpele 100 sneeuwvlokken om te haken Breng de magie in huis van vers gevallen sneeuwvlokjes Haakboeken bestel je eenvoudig online bij Wolplein nl LIBRERO Boeken Uitgever van 100 sneeuwvlokken om te ... Sneeuwvlokjes om te haken geeft duidelijke instructies voor een breed scala aan ontwerpen en leert u alle technieken die u nodig hebt. Van simpele sneeuw ... 100 sneeuwvlokken om te haken | Sneeuwvlokken, Gehaakte ... ... ... Sneeuwvlokjes om te haken geeft duidelijke instructies voor een breed scala aan ontwerpen en leert u alle technieken die u nodig hebt. Van simpele sneeuwvlokken met slechts een aantal steken tot grote, ingewikkelde vlokken. Dit boek bevat een gedeelte met basisinformatie over het haken waarin alle steken en patronen worden uitgelegd. Het haken van deze sneeuwvlok is makkelijk en je bent snel klaar. Leuk als hangers in kerstboom of los om bijvoorbeeld een cadeautje mee te versieren. *De productlinks in dit bericht zijn bol.com affiliate links. Ik heb ze toegevoegd zodat je makkelijk de producten kunt vinden waar ik over vertel. Deze ster/sneeuwvlok haakte ik twee weken geleden in het Breicafe hier in de stad. Ik kocht daar het boekje 100 sneeuwvlokken om te haken van Caitlin Sainio, waar dit patroon in staat. Ik betaalde € 7,95 voor het boek en vind dat een mooie prijs. Gepost door HaakZaken op 13:07. Sneeuwvlokjes om te haken van Librero. Sneeuwvlokjes om te haken is een handig haakboek met stap-voor-stap beschrijvingen voor het haken van sneeuwvlokken. De patronen gaan van makkelijk naar steeds moeilijker. Het boek bevat 40 haakpatronen die naast de beschrijving ook voorzien zijn van duidelijke foto's. Vrolijk de wereld op met sneeuwvlokken! "100 Sneeuwvlokken om te haken". En daar had ik nu even zin in, om sneeuwvlokken te haken en ze misschien te gebruiken om kerstkaarten te maken.Met haaknaald 2 en dunne katoen (Durable) aan de gang gegaan. Hieronder een impressie van een avondje haken:...

INFORMATIE

AUTEUR
Caitlin Sainio
DIMENSIE
11,11 MB
BESTANDSNAAM
100 sneeuwvlokken om te haken.pdf

OMSCHRIJVING

100 sneeuwvlokken om te haken geeft duidelijke instructies voor een breed scala aan ontwerpen en leert u alle technieken die u nodig hebt. Van simpele sneeuwvlokken met slechts een aantal steken tot grote, ingewikkelde vlokken. Dit boek bevat een gedeelte met basisinformatie over het haken waarin alle steken en patronen worden uitgelegd. De patronen staan op volgorde van moeilijkheid, waardoor u eenvoudig een project op uw niveau kunt kiezen. Daarna werkt u het boek verder door en zult u gaandeweg uw technieken verbeteren. Hang de sneeuwvlokken op als decoratie of gebruik ze om andere projecten mee te versieren. Dit boek staat boordevol idee‘n voor uw eigen unieke sneeuwvlokken.

Wil je het boek lezen?100 sneeuwvlokken om te haken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Caitlin Sainio. Lezen 100 sneeuwvlokken om te haken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN