De kracht van het goede

De kracht van het goede - Daniel Goleman | Fthsonline.com

...stuurlijke constellatie. "Ontwerpers hebben geen benul hoe de politiek werkt en ministers kennen de kracht van goede plannen niet meer ... De kracht van een goede foto | Werkspot tipt! ... . Een goed team vormt de fundering van een organisatie. Een goede basis is van groot belang voor het behalen van succes. Het is voor iedere organisatie belangrijk om goede mensen in huis te hebben, maar uiteindelijk gaat het erom hoe deze individuen de krachten bundelen om samen naar een bepaald doel te werken. Vandaag wordt de Dalai Lama 80 jaar, en bij die gelegenheid is het boek 'De kracht van het goede - de toekomstvisie van de Dalai Lam ... bol.com | De kracht van het goede, Daniel Goleman ... ... . Vandaag wordt de Dalai Lama 80 jaar, en bij die gelegenheid is het boek 'De kracht van het goede - de toekomstvisie van de Dalai Lama' verschenen. Geschreven door Daniel Goleman die al ruim dertig jaar bevriend is met de Dalai Lama wordt er een krachtig manifest gepresenteerd over het naar buiten treden, het actie ondernemen. Een recensie door Nicole des Bouvrie. Onze spieren beïnvloeden de gezondheid van heel ons lichaam op een ongekende manier. We kunnen wel stellen dat, wie zo goed als hij kan aan spiertraining doet, het best mogelijke doet voor zijn gezondheid. Na de hersenen vormen de spieren het meest complexe orgaan. Meer dan 600 spieren staan ......

INFORMATIE

AUTEUR
Daniel Goleman
DIMENSIE
9,1 MB
BESTANDSNAAM
De kracht van het goede.pdf

OMSCHRIJVING

Op 8 juli 2015 werd de Dalai Lama tachtig. Dit is een goede aanleiding voor de bekendste boeddhist ter wereld om vooruit te blikken. Daniel Goleman, al ruim dertig jaar bevriend met de Dalai Lama, ging in gesprek met de Dalai Lama en tekende uit zijn mond een manifest voor de toekomst op. `De toekomstvisie van de Dalai Lama is hét geestelijk testament van de Dalai Lama. Aan de orde komen thema’s als verdeling van rijkdom, duurzaamheid, zelfbeheersing, positieve emoties en compassie, ook voor mensen die een andere religie of ideologie aanhangen. Daniel Goleman is psycholoog en bestsellerauteur van `Emotionele intelligentie (1996), `Sociale intelligentie (2007), `Over leiderschap (2012) en `Aandacht (2013).

Wil je het boek lezen?De kracht van het goede in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Daniel Goleman. Lezen De kracht van het goede Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN