Het wonder van Santa Clara

Het wonder van Santa Clara - Chesley Rach | Fthsonline.com

...Cuba, maakten we een tussenstop in Santa Clara ... Een bezoek aan het eiland Santa Clara, San Sebastián ... . Ondanks dat het met 200.000 geen kleine stad is, kent Santa Clara eigenlijk maar twee belangrijke bezienswaardigheden: het mausoleum van Ché Guevara en de Tren Blindado. San Francesco zal het laatste klooster zijn van de Zusters van Etten. Het Withofcomplex, inmiddels rijksmonument, is verkocht aan een woningvereniging. Drie reliëfpanelen van Jacques van Rhijn met gebeurtenissen uit het leven van Franciscus van Assisië, die boven de voordeur van Santa Clara prijkten, werden in de nieuwbouw aangebracht. Download Maart 22, 2014 Santa Clara del Cobr ... Het wonder van Santa Clara - Chesley Rach ... . Download Maart 22, 2014 Santa Clara del Cobre, Mexico: de stad met een bewaarde koloniale look is beroemd om haar koperslager industrie - redactionele stockfoto #171305924 uit Depositphotos' beeldbank met miljoenen hoogwaardige stockfoto's, vectorafbeeldingen en illustraties in hoge resolutie. Het wonder van Santa Clara De gerenommeerde New York Times-journalist Tom Alexander, tweevoudig winnaar van de Pulitzerprijs, is in korte tijd zijn kind en vrouw verloren. Hij is zwaar aan de drank geraakt en verkwanselt zij... Ik been heel interesserd door appartement 307 in Santa Clara Torremolinos. Voor de periode van 9 mei tot 19 mei 2015. Beschikbaarheid en prijs ? Wat moet ik doen (op weke site moet ik gaan) om de eigenaar te contacteren. Is dat via deze site ? Is dat mogelijk foto's te zien van de appartement. Ik ken Castillo Santa Clara heel goed. Dank u wel. Central Villa Clara ligt in Santa Clara. Het 4-sterrenhotel beschikt over een restaurant en kamers met airconditioning en een eigen badkamer. De accommodatie biedt een animatieteam en een excursiebalie. De kamers van het hotel zijn voorzien van een kledingkast. De kamers van Central Villa Clara zijn voorzien van een flatscreen-tv met ... Santa Clara. Santa Clara wordt wel de stad van Che Guevara genoemd en het is met name de geschiedenis van de plaats die een bezoek de moeite waard maakt. Santa Clara is zeker niet de mooiste stad van Cuba, maar dat betekent niet dat u een bezoek moet overslaan. Santa Clara: "Hasta la victoria Siempre" Santa Clara ligt 276 km ten oosten van Havana, goed bereisbaar dus mits u een auto in uw bezit heeft of een taxi kan betalen. Indien dit het geval is, neemt u dan het advies aan om een bezoek te brengen aan Santa Clara. De vreugde begint al tijdens de reis van Havana naar Santa Clara toe. Ten oosten van Varadero begint het groene landbouwgebied van ......

INFORMATIE

AUTEUR
Chesley Rach
DIMENSIE
10,38 MB
BESTANDSNAAM
Het wonder van Santa Clara.pdf

OMSCHRIJVING

De gerenommeerde New York Times-journalist Tom Alexander, tweevoudig winnaar van de Pulitzerprijs, is in korte tijd zijn kind en vrouw verloren. Hij is zwaar aan de drank geraakt en verkwanselt zijn talent als reporter. Zijn meerdere, hoofdredacteur Peter Becker, stuurt hem naar het mijndorpje Santa Clara in Mexico, dat ooit welvarend was maar dat in verval is geraakt toen het daar gewonnen zilver was uitgeput. In Santa Clara zouden zich wonderen voordoen, onverklaarbare, bovennatuurlijke verschijnselen. De hoofdredacteur hoopt dat Tom weer zijn oude niveau weet te behalen, weer de bevlogen journalist van weleer zal worden, en zijn nihilisme en drankzucht zal overwinnen.Door het verlies van zijn kind en vrouw heeft Tom zich van God en het geloof afgekeerd. Als journalist is hij scherp, kritisch en empirisch; hij is dus niet bepaald iemand die ontvankelijk is voor het bovennatuurlijke. Hij neemt enkel aan wat waargenomen wordt, wat onafhankelijke bronnen bevestigen. Maar meer en meer lijkt het erop dat in Santa Clara inderdaad wonderen hebben plaatsgevonden, verricht door een jongeman uit het dorp genaamd Salvador. Deze schijnt een gave te hebben gekregen omdat hij tijdens een hevig onweer bij een bliksemschicht zijn beeltenis in de spiegel zag. Meerdere inwoners van het dorpje merken dat lichamelijke gebreken en ziekten zijn verdwenen na een omhelzing of aanraking van Salvador. Maar is zijn gave een zegen of vloek? Niet iederéén is onverdeeld gelukkig met de wonderen die Salvador verricht. Een duivels plan wordt beraamd.Het wonder van Santa Clara is een fascinerend relaas, een indringende roman, die op meerdere niveaus gelezen kan worden: als een gelaagd misdaadverhaal, vanwege de plot of intrige, het drama en de spanningsboog; maar ook om de theologische, filosofische en morele vragen die de roman opwerpt. Is er een God en zo ja, hoe verhoudt Hij zich tot ons? Is Hij genadig of wraakzuchtig. Wat is schuld? Wie draagt schuld? Zijn het 'alleen' de aanstichters, degenen die de wandaad of misdaad beramen? Of zijn het de medeplichtigen, degenen die meeheulen met de aanstichters, die meeroepen met de horde? Die zich laten meeslepen in de daad? En is vergelding rechtvaardig of gerechtvaardigd, zelfs als die vergelding grenzeloos is - ongetemperd?Chesley Rach (Curaçao, 1952) debuteerde in 2016 met de roman De terugkeer van Ricardo Bonifacio ('boeiend verhaal, prima geschreven, uitstekend debuut'), waarmee hij de traditie van het carnavalsthema in de Caribische literatuur voortzet. Het wonder van Santa Clara is zijn tweede roman.

Wil je het boek lezen?Het wonder van Santa Clara in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Chesley Rach. Lezen Het wonder van Santa Clara Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN