Elisa en de profetenzonen

Elisa en de profetenzonen - Else Vlug | Fthsonline.com

... dat Jeruzalem verwoest zou worden. Bekeringsgeschiedenissen ... Else Vlug; Elisa en de profetenzonen. ISBN 9789059693180 ... ... . Bewaar het pand 2 Kon. 4 enz. Uitgebreid zoeken. Inloggen De Bruidegom komt (2007) was haar eerste Bijbelroman, over Maria van Bethanië, de zuster van Lazarus. Later volgde Elisa en de profetenzonen (2012), over de oudtestamentische profeet en zijn onderwijs aan jonge mensen, die God willen dienen. Elisa ploegde achter twaalf span stieren, „en hij was zelf bij het twaalfde". Het is interessant dat William Thomson in de 19de eeuw in ... PDF Download Elisa en de profetenzonen ... . Het is interessant dat William Thomson in de 19de eeuw in The Land and the Book (1887, blz. 144) berichtte dat het bij de Arabieren de gewoonte was dat verscheidene eigenaars van kleine ploegen samenwerkten, en dat één enkele zaaier gemakkelijk in staat was een veld in te zaaien dat zij in een dag hadden ... De zegswijze het is er de dood in de pot komt van bovengenoemde geschiedenis van Elisa en de profetenzonen vandaan (F.A. Stoett, § 452). Hierbij werd oorspronkelijk verwezen naar bedorven eten, later kreeg het de betekenis dat 'alle leven, handel, opgewektheid is er verdwenen', daarmee aangevend dat het ergens een saaie boel is. Profeet elisa, de (Bindwijze overig). Door de coronacrisis en het paasweekend is het erg druk. De kans is groot dat de bezorging van je bestelling of reactie van onze klantenservice of partner langer duurt, excuses. Elisa en de profetenzonen. Levering 1-2 werkdagen Gratis bezorging vanaf €40,- Gratis retourneren Winkels Klantenservice Folder Mijn account CSR als ({{email}} ) CSR als anoniem (Inloggen als zelf ) Uitloggen Gratis bezorging vanaf €40,- Megamenu. Alle categorieën Tuin ... Bethel, in de tijd van de profeet Elisa . Laten we samen de verzen die erover gaan nog eens lezen. We lezen samen het woord van God uit 2 Kon ingen 2:23-24: En hij ging van daar op naar Beth -El. Als hij nu de weg opging, zo kwamen kleine jongens uit de stad , die bespotten hem, en zeiden tot hem: Kaalkop, ga op, kaalkop, ga op!...

INFORMATIE

AUTEUR
Else Vlug
DIMENSIE
12,84 MB
BESTANDSNAAM
Elisa en de profetenzonen.pdf

OMSCHRIJVING

De bijbelse profeet Elisa leefde rond 850 jaar vóór de komst van Jezus. Hij was de geestelijk leider van het tien-stammen-rijk Israël. Zijn opdracht was om de koning en het volk in Gods tegenwoordigheid te houden. Vooral de nadrukkelijke wet om nooit vreemde afgoden te aanbidden, werd voortdurend geschonden.Elisa was een bescheiden, vriendelijke profeet. Hij hield niet van geweld. Hij was niet zo'n krachtfiguur als zijn leermeester Elia, die vuur uit de hemel commandeerde om zijn tegenstanders te vernietigen. Toch waren Elisa's wonderen indrukwekkend. Ze brachten zegen en hielpen de mensen, ze verwezen niet naar Gods wraak, maar naar Gods genade. Elisa hield van God. Hij verzamelde jonge mensen om zich heen, die zich hadden toegewijd aan God en onderwees hen in wat ze moesten weten als dienstknecht van God. Wie was die boeiende Godsman?Else Vlug neemt de lezer mee naar de tijd waarin het kleine volk Israël. bedreigt door grote wereldmachten. vecht om zijn identiteit te behouden.

Wil je het boek lezen?Elisa en de profetenzonen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Else Vlug. Lezen Elisa en de profetenzonen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN