Het jaar van de arend

Het jaar van de arend - Rick van der Made | Fthsonline.com

... (Breda, 1968). Adriaan van Dis zegt: 'Mooi en raak' ... Het jaar van de arend, Rick van der Made - Hardback ... ... . Het werk is een combinatie van verhalen en poëzie met oogverblindende foto's van onder meer René Zuiderveld en Jan van Breda. Eerder publiceerde Van der Made het veelgeprezen boek Cévek (2013) en de dichtbundels Wereldreiziger (2015) en Memoires van Huisman (2016). Home Het jaar van de arend. Posts tagged: Het jaar van de arend. Het belang van seksuele communicatie. (tips en aanbevelingen) May 26, 2020. by Loek Knip ... Arend (locomotief) - Wikipedia ... . (tips en aanbevelingen) May 26, 2020. by Loek Knippels with 2 Comments Uncategorized. Het belang van seksuele communicatie. Tijd voor een nieuwe school ... Het jaar van de arend is de derde dichtbundel van Rick van der Made (Breda, 1968). Adriaan van Dis zegt: 'Mooi en raak'. Het werk is een combinatie van verhalen en poëzie met oogverblindende foto's van onder meer René Zuiderveld en Jan van Breda. Het jaar van de arend is de langverwachte derde dichtbundel van Rick van der Made (1968, Breda).. Het luxe bundel (hardcover, full colour) behandelt een jaar uit het leven van de spraakmakende dichter. Bij elk gedicht staat een soms opmerkelijk grappig verhaal als toelichting. Hannah Arendt (Linden bij Hannover, 14 oktober 1906 - New York, 4 december 1975) was een Duits-Amerikaanse Joodse filosofe en politiek denker, die uit Duitsland vluchtte voor het nationaal-socialisme en de Jodenvervolging en zich met name verdiepte in totalitaire politieke systemen. Aanvankelijk schreef zij in het Duits, later vooral in het Eng...

INFORMATIE

AUTEUR
Rick van der Made
DIMENSIE
9,32 MB
BESTANDSNAAM
Het jaar van de arend.pdf

OMSCHRIJVING

Het jaar van de arend is de derde dichtbundel van Rick van der Made (Breda, 1968). Adriaan van Dis zegt: 'Mooi en raak'.Het werk is een combinatie van verhalen en poëzie met oogverblindende foto's van onder meer René Zuiderveld en Jan van Breda.Eerder publiceerde Van der Made het veelgeprezen boek Cévek (2013) en de dichtbundels Wereldreiziger (2015) en Memoires van Huisman (2016).Het jaar van de arend is zonder twijfel het nieuwe literair hoogtepunt van Rick van der Made.'Het jaar van de arend is een zeer persoonlijk boek waarin dichter Rick van der Made laat zien hoe niet alleen gedichten duiding kunnen krijgen door verhalen, maar ook hoe poëzie duiding kan geven aan het leven.' - Jan Verhagen, directeur boekhandel Van Piere Eindhoven, voormalig lid boekenpanel DWDD.

Wil je het boek lezen?Het jaar van de arend in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rick van der Made. Lezen Het jaar van de arend Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN