Wie zwijgt

Wie zwijgt - Leo Benedictus | Fthsonline.com

...aan het stalken is. Het boek is enerzijds een beschrijving van het stalken en anderzijds wordt de lezer direct door de hoofdpersoon aangesproken ... Wie zwijgt - NRC Webwinkel ... . Voor Lees Magazine sprak Silvie van der Zee de Britse auteur Leo Benedictus over zijn fascinatie voor gruwelijke gebeurtenissen, Lego en literatuur. 'In Wie zwijgt, een ingenieus, weerzinwekkend werk bekent een stalker zijn daden.' The Sunday Times 'De manipulaties van de verteller zijn zo wreed, zijn wandaden zo gruwelijk dat je bekropen wordt door een intense weerzin omdat je je door hem hebt laten verleiden.' The New York Times. Een must read voor de liefhebber van American Psycho. Wie een ander een fout ziet maken en zwijgt, is medeplichtig. Colum ... GeenStijl: Wie zwijgt, stemt toe! ... .' The New York Times. Een must read voor de liefhebber van American Psycho. Wie een ander een fout ziet maken en zwijgt, is medeplichtig. Column Wat doe je als je overtuigd bent van de financiële onderbouwing van je prestigieuze cultuurpaleis bouwproject? Je laat je ... Wie zwijgt van Leo Benedictus (Paperback). 'In Wie zwijgt, een ingenieus, weerzinwekkend werk bekent een stalker zijn daden.' The Sunday Times'De manipulaties van de verteller zijn zo wreed, zijn wandaden zo gruwelijk dat je bekropen wordt door een intense weerzin omdat je je door hem hebt laten verleiden.' The New York TimesEen must read voor de liefhebber van American Psycho. Wie zwijgt, speelt een gevaarlijk spel. 27-11-2018 om 06:00 door Paul Bots en Claire van Dyck. Delen. Tweet. LinkedIn. Heibloem / Brunssum / Midden-Limburg / Zuid-Limburg - Wie zwijgt is een geraffineerde pageturner over een anonieme 'onderzoeker', zoals hij zichzelf noemt. De verteller erft een fortuin en besluit zijn leven te wijden aan het stalken van vrouwen. Na dossierkasten vol informatie te hebben verzameld van talrijke nietsvermoedende vrouwen raakt hij gefascineerd door Frances, een beeldschone carrièrevrouw. Wanneer de hoofdrolspeelster van een toneelgezelschap wordt vermoord, ligt het voor de hand om de dader binnen het gezelschap te zoeken. Na de autopsie blijkt de zaak een stuk ingewikkelder te zijn. Wie zwijgt, liegt. Dak- en thuisloze jongeren praten met elkaar in een opvangcentrum in Amsterdam. Vandaag gaat het gesprek over liegen. Paloma Bourgonje; 12 augustus 2006...

INFORMATIE

AUTEUR
Leo Benedictus
DIMENSIE
10,85 MB
BESTANDSNAAM
Wie zwijgt.pdf

OMSCHRIJVING

'In Wie zwijgt, een ingenieus, weerzinwekkend werk bekent een stalker zijn daden.' The Sunday Times'De manipulaties van de verteller zijn zo wreed, zijn wandaden zo gruwelijk dat je bekropen wordt door een intense weerzin omdat je je door hem hebt laten verleiden.' The New York TimesEen must read voor de liefhebber van American Psycho.

Wil je het boek lezen?Wie zwijgt in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Leo Benedictus. Lezen Wie zwijgt Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN