Wonderlijke avonturen van een Chinees

Wonderlijke avonturen van een Chinees - Jules Verne | Fthsonline.com

..." Uitgever Elsevier, Amsterdam Verschenen 1918 Kenmerken 112 pagina's, 22 cm Aantekening 'Wonderlijke avonturen van een Chinees, bonus Muiterij op de Bounty' door Jules Verne - Onze prijs: €19,75 - Verwachte levertijd ongeveer 10 werkdagen Wonderlijke avonturen van een Chinees bij Boeken ... Boek PDF Classics in European Languages - Wonderlijke ... ... .com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Wonderlijke avonturen van een Chinees | ISBN 9789491872907 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Wonderlijke avonturen van een Chinees. bonus Muiterij op de Bounty. Auteur(s) Jules Verne Bewerker(s) Wijnand Cornelis van de Meeberg. NUR code(s) 300 Literaire fictie algemeen Imprint(s) Calbona Uitgeverij Uitgever(s) Vrije Uitgevers, De. Taal Nederlan ... bol.com | Wonderlijke avonturen van een chinees, gevolgd ... ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Wonderlijke avonturen van een Chinees. bonus Muiterij op de Bounty. Auteur(s) Jules Verne Bewerker(s) Wijnand Cornelis van de Meeberg. NUR code(s) 300 Literaire fictie algemeen Imprint(s) Calbona Uitgeverij Uitgever(s) Vrije Uitgevers, De. Taal Nederlands Vers. datum 29/01/2015 NSTC 500020255. Classics in European Languages - Wonderlijke avonturen van een Chinees, gevolgd door Muiterij aan boord der 'Bounty' (geïllustreerd). 'Je zult me moeten... Wonderlijke avonturen van een chinees, gevolgd door muiterij aan boord der 'bounty'. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. lekker winkelen zonder zorgen. Gratis verzending vanaf 20,- Bezorging dezelfde dag, 's avonds of in het weekend* Gratis retourneren ... Wonderlijke avonturen van een Chinees Bonusboek: Muiterij op de Bounty. Jules Verne Contact auteur. Koop dit boek! paperback/ gebrocheerd:...

INFORMATIE

AUTEUR
Jules Verne
DIMENSIE
11,16 MB
BESTANDSNAAM
Wonderlijke avonturen van een Chinees.pdf

OMSCHRIJVING

Jules Verne (1828 – 1905) is vooral bekend als de schrijver die de toekomst voorspelde. Hij beschreef in zijn boeken veel zaken die destijds als fantasie werden beschouwd, maar later in een indrukwekkend aantal gevallen werkelijkheid werden. Hij voorzag onder andere de lange-afstandsreizen in luchtballonnen en de tochten van onderzeeboten onder het poolijs.Zijn gave om deze voorspellingen te doen berustte echter niet alleen op fantasie. Hij was zeer intelligent, was zeer goed op de hoogte van de technische ontwikkelingen van zijn tijd, deed degelijk onderzoek en paste wetenschappelijke logica toe.Veel van Verne's romans kunnen worden beschouwd als populairwetenschappelijke aardrijkskunde of natuurkunde verpakt in een spannend avontuur en bevatten dus een educatief element.Alweer een boek uit het veelomvattende oeuvre van deze veelzijdige auteur. In dit verhaal neemt hij ons mee naar het China van voor de vorige eeuw (1878). Naast de gave om een verhaal spannend te maken, neemt hij de lezer ook mee in de cultuur van het voor de westerlingen nog steeds enigszins mysterieuze land met haar bijzondere rituelen en natuur.Als bonus is aan het eind het korte verhaal toegevoegd "De Muiterij op de Bounty'.Voor de Jules Verne liefhebbers opnieuw een onmisbaar boek in hun bibliotheek.

Wil je het boek lezen?Wonderlijke avonturen van een Chinees in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jules Verne. Lezen Wonderlijke avonturen van een Chinees Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN