Transcendente meditatie

Transcendente meditatie - W. Schachinger | Fthsonline.com

...welbevinden toeneemt. Bij transcendente meditatie gaat het er - nog veel meer dan bij andere soorten meditatie - om dat je nergens aan denkt, maar 'louter bent', zonder gedachten ... Meditatietechniek ... . Vandaar de mantra-klank. Vervolgens laat je deze mantra zo krachtig worden dat het je in een trance brengt, waarbij je de klanken steeds minder hard hoort. Iedereen kan Transcendente Meditatie leren, en het geeft onmiddellijke resultaten, zonder lange periode van oefening. De unieke formule van TM, die in de oudheid gekend was maar doorheen de tijd verloren is gegaan, maakt deze techniek moeiteloos en aangenaam om te doen, en daarom geeft ze ook ... Transcendente Meditatie - Mindfulnezz ... . De unieke formule van TM, die in de oudheid gekend was maar doorheen de tijd verloren is gegaan, maakt deze techniek moeiteloos en aangenaam om te doen, en daarom geeft ze ook onmiddellijk resultaten (zie wat bedoelen we met "onmiddellijke resultaten"). Transcendente meditatie is een meditatievorm die eind 20e eeuw zijn bekendheid heeft gekregen. Het is geïntroduceerd door Maharishi Mahesh Yogi in de jaren 50 in India. Het is een vorm van meditatie die meestal twee keer zo'n 15-20 minuten beoefend wordt per dag in een normale zithouding. Transcendente meditatie wordt in zeven stappen onderwezen door de door de TM beweging gecertificeerde leraren. Na enkele informatiedagen krijg je persoonlijke instructies en les in TM meditatie. Daarna 3 avonden om te kijken of je het mediteren goed doet. Gevorderde technieken. Transcendente Meditatie. Een spirituele goeroe genoemd Maharishi Mahesh Yogi introduceerde Transcendente Meditatie in de late jaren vijftig in de westerse wereld. Deze vorm van meditatie is erg populair geworden en volgens de Transcendente Meditatie Beweging, zijn er nu meer dan zes miljoen mensen die deze vorm van meditatie beoefenen. Transcendente Meditatie is heel gemakkelijk, moeiteloos te beoefenen en vereist geen concentratie of contemplatie of mentale controle of inspanning. In circa 600 wetenschappelijke onderzoeken, aan meer dan 250 universiteiten en onderzoekscentra in 32 landen, zijn de gunstige effecten van Tran...

INFORMATIE

AUTEUR
W. Schachinger
DIMENSIE
5,96 MB
BESTANDSNAAM
Transcendente meditatie.pdf

OMSCHRIJVING

Transcendente Meditatie, kortweg TM, is een eenvoudige en natuurlijke methode om zuiver bewustzijn en innerlijke stilte te ervaren, waarbij een grote lichamelijke en geestelijke ontspanning optreedt. De lichaamsenergie wordt geregenereerd. Het is een oeroude techniek, gebaseerd op de Vedas, en door Maharishi Mahesh Yogi vanuit de oorspronkelijke traditie toegankelijk gemaakt voor de moderne westerse mens. Al een halve eeuw geleden waren meer dan zes miljoen mensen in alle delen van de wereld bekend met TM.Het beoefenen van TM heeft tot gevolg dat je op een steeds fijner en verstilder bewustzijnsniveau komt, tot er een moment aanbreekt waarop je in een volkomen stilte zonder gedachten kunt raken in slechts tweemaal een kwartier per dag. De auteurs zijn beiden arts, en hebben evenals meer dan 10.000 artsen wereldwijd de positieve gevolgen van TM voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid direct ervaren. Ze beschrijven onze sluimerende genezende vermogens en hoe we die met behulp van TM kunnen ontsluiten, en ze laten zien hoe we TM kunnen beoefenen en welke resultaten (geverifieerd door onderzoek) we kunnen verwachten. TM is voor alle leeftijden en iedereen kan het leren. Het boek laat talloze voorbeelden zien en geeft veel praktische aanwijzingen. Een prima inleiding voor wie iets van TM wil weten, en het leven een positieve wending wil geven!

Wil je het boek lezen?Transcendente meditatie in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur W. Schachinger. Lezen Transcendente meditatie Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN