eBookstick - Ruslandstick

eBookstick - Ruslandstick - Peter D' Hamecourt | Fthsonline.com

...e relatief lage prijs en geen DRM dit d¿ keuze voor het grote publiek ... Amazon.fr - eBookstick - Ruslandstick: Leer Rusland en de ... ... . eBookstick - Ruslandstick Leer Rusland en de Russen kennen met 5 ebooks van voormalig NOS-correspondent Peter d'Hamecourt, geleverd op usb-stick in een fraai metalen geschenkdoosje. Ruslandstick5 boeiende boeken over Rusland van Peter d'Hamecourt op een usb-stick in een metalen geschenkdoosjeToen Napoleon Maly verliet Bewoners van een typisch Russisch provinciestadje blikken terug op de dramatische geschiedenis van Rusland van de afgelopen 200 jaar die zij aan den lijve hebben ondervonden. Ze geven daarmee een compleet verhaal van het land en zijn bewoners. ... eBookstick - Ruslandstick - - 9789078124535 | Bruna.nl ... . Ze geven daarmee een compleet verhaal van het land en zijn bewoners. Leven als God ... eBookstick - Ruslandstick Leer Rusland en de Russen kennen met 5 ebooks van voormalig NOS-correspondent Peter d'Hamecourt, geleverd op usb-stick in een fraai metalen geschenkdoosje. Bestel eBookstick - Ruslandstick van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Ebookstick - ruslandstick. De Ruslandstick bevat 5 boeken van NOS-correspondent in Moskou Peter d'HamecourtToen Napoleon Maly verlietPetersburg: Paradijs in het MoerasRussen zien ze vliegen Moskou is een gekkenhuis Leven als God in Rusland (met Julia Klotchkova) eBookstick. Tijdelijk korting op alle eBooksticks. Voordeel: 2 of meer eBooksticks. Vo...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter D' Hamecourt
DIMENSIE
4,11 MB
BESTANDSNAAM
eBookstick - Ruslandstick.pdf

OMSCHRIJVING

De Ruslandstick bevat 5 ebooks van Peter d'Hamecourt (uitgeverij Conserve):Toen Napoleon Maly verliet(2010)Petersburg: Paradijs in het Moeras (2008)Leven als God in Rusland (2008, met Julia Klotchkova)Russen zien ze vliegen (2007)Moskou is een gekkenhuis (2006)De ebooks van de eBookstick bevatten geen leesbeveiliging (DRM) en zijn daarom (ook) leesbaar op de iPad. De eBookstick wordt geleverd in een fraai metalen geschenkdoosje met venster. Er komen met regelmaat nieuwe eBooksticks uit.

Wil je het boek lezen?eBookstick - Ruslandstick in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter D' Hamecourt. Lezen eBookstick - Ruslandstick Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN