According To The Rolling Stones

According To The Rolling Stones - Mick Jagger | Fthsonline.com

... I love that my favorite Stone, Charlie Watts, edited it, and that the photos are simply glorious ... According to the Rolling Stones - Mick Jagger | Boeken.com ... . According To The Rolling Stones. Dit is de geschiedenis van de Rolling Stones zoals de Rolling Stones haar zelf zien. Mick Jagger, Keith Richards,... According to the Rolling Stones tells the story of the band itself---from starting off as a blues cover band, to gaining the status of "World's Greatest Rock 'n' Roll band", everything is seen through the eyes of present-day members Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts and Ronnie Wood. Buy According to The Rolling Stones UK ed. by Jagger, Mick, Richards, Keith, Watts, Charlie, Wo ... According to The Rolling Stones - Dora [Redacctie ... ... . Buy According to The Rolling Stones UK ed. by Jagger, Mick, Richards, Keith, Watts, Charlie, Wood, Ronnie (ISBN: 9780753818442) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. According to the Rolling Stones (Hardcover). Members of the legendary band--Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts, and ...

INFORMATIE

AUTEUR
Mick Jagger
DIMENSIE
12,78 MB
BESTANDSNAAM
According To The Rolling Stones.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is de geschiedenis van de Rolling Stones zoals de Rolling Stones haar zelf zien. Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts en Ronnie Wood zijn voor dit opmerkelijke boek bijeengekomen. Ook hebben ze toestemming geggeven om vele zeldzame en intieme foto's uit hun persoonlijke archieven te gebruiken, foto's die verweven zijn met hun fantastische verhalen over het veertig jaar lang samen creëren van muziek. 'According to The Rolling Stones' dringt door tot de kern van de Stones als muzikanten, songwriters, performers en collega's. Ze beschrijven hoe hun muziek zich heeft ontwikkeld en hoe de muziek hun leven heeft beïnvloed en veranderd. Ook onthullen ze met verfrissende openhartigheid hoe hun eigen leigen het creëren van muziek heeft geholpen of juist gehinderd. Iedere Stone geeft zijn eigen visie op die gebeurtenissen en invloeden - een relaas dat afwisselend inzichtelijk, grappig, scherp, verrassend en boven alles volstrekt authentiek is. Ze steken van wal met hun roots: hun eigen roots in het zuiden van Engeland en de muzikale roots in de r&b die ervoor zorgden dat ze elkaar ontmoetten. Van de eerste kleine optredens in clubs waar Mick amper ruimte had om te swingen tot de gigantische stadions met hun grensverleggende decors. Van hun begin als coverband tot uiteindelijk 'the greatest rock-'n'-rollband in the world'. De loopbaan van de Stones is een reis geweest die bijna direct met succes begon, maar daardoor kwamen ze ook onder een onvermijdelijke druk te staan. 'According to The Rolling Stones' staat vol levendige herinneringen, zowel op afbeeldingen als in woorden. Er zijn honderden foto's in dit boek opgenomen, waarvan het merendeel nog nooit eerder is gepubliceerd. De zorgvuldig geselecteerde foto's zijn afkomstig uit de persoonlijke archieven van de Stones en het centrale archief van de band. Daarnaast zijn er foto's van vooraanstaande fotografen als David Bailey, Gered Mankowitz, Terry O'Neill, Mario Testino en Val Wilmer, die de band, vier decennia lang op het podium, achter het podium en in de studio hebben vastgelegd. Het schutblad is geïllustreerd met de schilderijen die Ronnie maakte van zijn collega-bandleden. Tussen de eigen herinneringen van de Stones bevinden zich korte bijdragen van mensen die door de jaren heen een belangrijke rol hebben vervuld in het verhaal van de Stones. Insiders als de baas van Atlantic Records. Ahmet Ertegun, hun zakenmanager, Prince Rupert Loewenstein en Sheryl Crow, die in het voorprogramma stond van vele Stones-shows, bieden een bijzondere kijk op de band. Achter in dit onmisbare boek bevindt zich een waardevolle aanvulling met een 'wie is wie', een discografie en een chronologie van de Stones. Geen andere rock-'n'-rollband heeft zo langdurig samengewerk en muziek en magie gecreërd. Dit is, in eigen woorden en beelden, de geschiedenis van een band die de laatste veertig jaar de soundtrack van ons leven heeft gevormd.

Wil je het boek lezen?According To The Rolling Stones in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mick Jagger. Lezen According To The Rolling Stones Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN