De zeven ondeugden van de vrouwelijke manager

De zeven ondeugden van de vrouwelijke manager - E. Soentken | Fthsonline.com

...lijke manager Voor 23:00 besteld, morgen in huis! 20% korting voor vaste klanten Altijd een inspirerend advies De zeven ondeugden van de vrouwelijke manager 1e druk is een boek van E ... De zeven ondeugden van de vrouwelijke manager | E ... ... . Soentken uitgegeven bij Scriptum. ISBN 9789055945412 Dit boek is niet voor watjes. Het is geschreven voor vrouwen die wat willen bereiken in hun werkende leven. De zeven ondeugden van de vrouwelijke manager 1e druk is een boek van E. Soentken uitgegeven bij Scriptum. ISBN 9789055945412 Dit boek is niet voor watjes. Het is geschreven voor vrouwen die wat willen bereiken in hun werkende leven. Get this from a lib ... De zeven ondeugden van de vrouwelijke manager - E ... ... . Soentken uitgegeven bij Scriptum. ISBN 9789055945412 Dit boek is niet voor watjes. Het is geschreven voor vrouwen die wat willen bereiken in hun werkende leven. Get this from a library! De zeven ondeugden van vrouwelijke managers : excelleren met vrouwelijkheid. [Ellen Söentken] -- De auteur beschrijft hindernissen die vrouwen tegen kunnen komen op hun weg naar de top en manieren om deze hindernissen te nemen met behulp van zogenaamde vrouwelijke competenties. Praktische ... De Zeven Ondeugden van vrouwelijke managers. This course has unfortunately been removed by Ellen Söentken. 9.5. Average rating for De Zeven Ondeugden van vrouwelijke managers . Based on 2 reviews Read all reviewschevron_right. Alternatives; Reviews; check_box_outline_blank. Women in Leadership De zeven ondeugden van vrouwelijke managers - Ellen Soentken. Samenvatting. Dit boek is niet voor watjes. Het is geschreven voor vrouwen die wat willen bereiken in hun werkende leven. Hoe komt u als vrouw vooruit in een omgeving waar het nog altijd voornamelijk draait om mannelijke normen en waarden?...

INFORMATIE

AUTEUR
E. Soentken
DIMENSIE
8,15 MB
BESTANDSNAAM
De zeven ondeugden van de vrouwelijke manager.pdf

OMSCHRIJVING

De zeven ondeugden van de vrouwelijke manager 1e druk is een boek van E. Soentken uitgegeven bij Scriptum. ISBN 9789055945412 Dit boek is niet voor watjes. Het is geschreven voor vrouwen die wat willen bereiken in hun werkende leven. Hoe komt u als vrouw vooruit in een omgeving waar het nog altijd voornamelijk draait om mannelijke normen en waarden? In de afgelopen jaren ontdekte Ellen S entken dat vrouwen verder komen als zij creatiever gebruik maken van hun vrouwelijke competenties.Stap voor stap zijn haar inzichten uitgewerkt in het model van de Zeven Ondeugden. Bent u een heks, een hoer of een kwezel? Of staat u als maagd koel en sereen overal boven? Ellen S entken laat vrouwen op weg naar de top voelen welke archetypische vrouwen zij in zich hebben. Zij combineert tal van onderzoeken en inzichten tot een verrassende toolkit voor vrouwelijke managers: wie moeiteloos switcht van bemoederen naar verleiden, of van emotie manipuleren naar zingeven, heeft gegarandeerd een voorsprong in de hindernissenloop.

Wil je het boek lezen?De zeven ondeugden van de vrouwelijke manager in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E. Soentken. Lezen De zeven ondeugden van de vrouwelijke manager Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN