Engelen Van Het Duister

Engelen Van Het Duister - Jan Siebelink | Fthsonline.com

... een bed violen. Uitverkoren is Lucas, die plichtsgetrouw is en wordt gedreven door ambitie ... Engelen van het duister door Jan Siebelink | Scholieren.com ... . Het boek Engelen van het duister is na verloop van tijd het gevolg op Knielen op een bed violen genoemd. Toch verscheen dit boek reeds in 2001 en Knielen op een bed violen pas in 2005, desalniettemin is dit logisch, omdat het gaat over Casper en Lucas de twee broers uit dit andere boek. (De Bezige Bij, 2001) De voor vrouwen aantrekkelijke Casper Alteveer is een van de twee intrigerende hoofdfiguren van het groots opgezette psychologische drama dat Engelen van het duister vormt. Op de eerste pagina's van deze roman treffen wij hem aan in het boudoir van een rijke, ou ... Engelen van het duister eBook door Jan Siebelink ... ... . Op de eerste pagina's van deze roman treffen wij hem aan in het boudoir van een rijke, oudere vrouw, die hem voor zijn diensten betaalt. Geschreven bij Engelen Van Het Duister. Intrigerend verhaal! Goed geschreven, ik bleef lezen ondanks het gevoel dat de snelheid er een beetje uitging zo op 2/3e deel. Prachtig, ontroerend, diepzinnig en toch ook soms tikkeltje plat en voorspelbaar. Engelen van het duister geef...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Siebelink
DIMENSIE
5,79 MB
BESTANDSNAAM
Engelen Van Het Duister.pdf

OMSCHRIJVING

Engelen Van Het Duister 6e druk is een boek van Jan Siebelink uitgegeven bij De Bezige Bij. ISBN 9789023422488 Hoofdpersonen in Engelen van het duister zijn twee broers. Ze zijn de volwassen geworden zonen uit Knielen op een bed violen. Uitverkoren is Lucas, die plichtsgetrouw is en wordt gedreven door ambitie. De jongste, Casper, heeft hem nooit kunnen evenaren. Uiteindelijk weet geen van beiden te ontkomen aan de doem die over hun leven ligt. Het onderscheid tussen hemel en hel bestaat niet meer in Engelen van het duister. Elk op eigen wijze jagen Casper en Lucas hun verlossing na.

Wil je het boek lezen?Engelen Van Het Duister in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Siebelink. Lezen Engelen Van Het Duister Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN