De kantoorverhuizing

De kantoorverhuizing - C. Bouthillier | Fthsonline.com

...boek van Christoph Bouthillier uitgegeven bij Uitgeverij S ... Kantoorverhuizing - Vinden.nl ... .W.P. B.V.. ISBN 9789066655904 Jaarlijks verhuizen bijna 30.000 bedrijven. Verbijsterend veel kleine en grote taken gaan aan deze verhuizingen vooraf, waaronder offertes aanvragen, ... Kantoorverhuizingen in heel Nederland Tot de klantenkring van De Haan behoren veel bedrijven in Midden-Nederland. Evenals een aantal landelijke organisaties met vestigingen door heel Nederland. Zij hebben gekozen voor de veilige en professionele aanp ... De kantoorverhuizing - Uitgeverij SWP ... . Zij hebben gekozen voor de veilige en professionele aanpak van De Haan bij hun bedrijfsverhuizingen. Vraag ons gerust naar onze referenties. De kantoorverhuizing is verplichte kost voor wie in een bedrijf of instelling de verhuizing organiseert. Ook bij interne verhuizingen, die soms ingewikkelder zijn dan het lijkt, bewijst het boek goede diensten. De auteur, Christoph Bouthillier, is niet over één nacht ijs gegaan. De kantoorv...

INFORMATIE

AUTEUR
C. Bouthillier
DIMENSIE
5,3 MB
BESTANDSNAAM
De kantoorverhuizing.pdf

OMSCHRIJVING

De kantoorverhuizing 5e druk is een boek van Christoph Bouthillier uitgegeven bij UitgeverijS.W.P. B.V.. ISBN 9789066655904 Jaarlijks verhuizen bijna 30.000 bedrijven. Verbijsterend veel kleine en grote taken gaan aan deze verhuizingen vooraf, waaronder offertes aanvragen, het nieuwe pand inrichten, intern en extern betrokkenen informeren, post en telefoon regelen, kamers indelen, meubels coderen, oud en nieuw pand schoonmaken, inpakken en een vergunning voor verhuiswagens in het voetgangersgebied aanvragen. Menigeen loopt al lang voor de feitelijke verhuizing gestrest door het bedrijf. Het kan anders. De kantoorverhuizing biedt u een gestructureerd overzicht van alle acties rondom de verhuizing. Met goede organisatie, doordachte planning en het opvolgen van de talloze adviezen uit dit boek kan de verhuizing soepel verlopen. Vele praktische tips behoeden u voor valkuilen. Een planningsschema als chronologische leidraad is als losse bijlage toegevoegd en ook via internet beschikbaar. Daarnaast vindt u in dit boek lijsten met adressen, literatuur, websites en software, en een eveneens elektronisch beschikbaar meetsjabloon voor het snel aflezen van oppervlakten op bouwtekeningen. Uitvoerig wordt ingegaan op voorbereiding, huisvesting, communicatie & pr, inrichting, de verhuizing zelf en de daarna resterende taken zoals de organisatie van een open dag. Waar nodig gaat de auteur in op milieuaspecten. De kantoorverhuizing is verplichte kost voor wie in een bedrijf of instelling de verhuizing organiseert. Ook bij interne verhuizingen, die soms ingewikkelder zijn dan het lijkt, bewijst het boek goede diensten. De auteur, Christoph Bouthillier, is niet overn nacht ijs gegaan. Naast bedrijfsinrichters, facility managers en telecommunicatieleveranciers hebben ook verhuizers en hun overkoepelende organisatie SAVAM meegedacht over alle aandachtspunten die bij een verhuizing spelen. De verhuisbedrijven zelf zijn immers eveneens gebaat bij een perfecte voorbereiding.

Wil je het boek lezen?De kantoorverhuizing in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur C. Bouthillier. Lezen De kantoorverhuizing Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN