eBookstick - Rooie_oortjesstick

eBookstick - Rooie_oortjesstick - Lydia Rood | Fthsonline.com

...eschenkdoosje. Prijs: € 19,95: Levertijd: 1-2 werkdagen Niels Rood, Lydia Rood ... Erotiek ... . eBookstick - Rooie_oortjesstick eBookstick - Ruslandstick ... Eiland van de angst; Onder vuur; De laatste les eBookstick-Ecostick Dierenverhalen eBookstick-Lydia_roodstick eBookstick-Managementstick . eBookstick-stripstick . Een wereld voor kinderen . Eenling Elektrisch autorijden . Erotiekbundel Fietsen op Flores ... Moordstick 2 van Dick Sundevall (boek, , ISBN 9789078124672). De eBookstick wo ... eBookstick - Rooie_oortjesstick, Lydia Rood - USB Flash ... ... . Moordstick 2 van Dick Sundevall (boek, , ISBN 9789078124672). De eBookstick wordt geleverd in een fraai metalen geschenkdoosje met venster. De ebooks van de eBookstick bevatten geen... Het boek eBookstick-Lydia_roodstick, geschreven door Niels Rood, Lydia Rood, koopt u bij Boeken.nl | Snelle levering | Gratis verzending vanaf 19.95 Bestel eBookstick-Lydia_roodstick van . Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd eBookstick-Lydia_roodstick | ISBN 9789078124733 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken....

INFORMATIE

AUTEUR
Lydia Rood
DIMENSIE
6,75 MB
BESTANDSNAAM
eBookstick - Rooie_oortjesstick.pdf

OMSCHRIJVING

Rooie_oortjesstick5 zinderende ebooks van Lydia Rood op een usb-stick in een metalen geschenkverpakkingLouter lustNu seks weer mag in de literatuur, blijkt er ineens een schreeuwend tekort te zijn aan prikkelende lectuur voor vrouwen. Mannenporno is vaak te direct: voor veel vrouwen bevat dit te weinig stippeltjes waarop ze hun eigen fantasie kunnen loslaten. Hoewel, als vrouwen van nu fantaseren, geven ze hun droomprins behalve een krachtige kaak een minstens even krachtige erectie mee, zoveel maken de vijftien erotische verhalen in deze bundel duidelijk. Dat een boek van Rood zonder 'literaire pretenties' aanslaat bij een groot publiek, mag blijken uit het feit dat 'Louter lust' binnen een jaar de vierde druk beleefde. (Drentse Courant)Gedeelde genoegensEen jonge, getrouwde vrouw die voor haar werk verre landen bereist, is slecht bestand tegen de onthouding die haar lange reizen met zich meebrengen. In elke stad ontmoet ze een andere stud, en met haar licht ontvlambare natuur is ze bereid in bed heel ver te gaan - maar niet tot het einde. Zo ontdekt ze tal van opwindende manieren waarop ze haar man trouw kan blijven. Haar trouwe echtvriend geniet intussen - zonder het te weten - met volle teugen van haar erotische avonturen mee. De recensent heeft gedeelten van dit boek met één hand gelezen. (Ronald Giphart / Het Parool)Zij haar zinMannen denken iedere drie minuten aan seks, is de conclusie van wetenschappelijke onderzoekers. Rond het vrouwelijke gedachtegoed blijft het stil. Zijn vrouwen dan zoveel onschuldiger? Zij haar zin gaat kortom over de ins in outs van de vrouwelijke erotiek. Het is een pikante bundel, geselecteerd uit de spraakmakende columns die eerder in Viva verschenen: een feest van herkenning voor vrouwen en een opwindende leerschool voor mannen.Zo veel zinnenEen freelance journaliste, die door haar lijfblad wordt gevraagd een aantal interviews met gewone mensen over hun seksleven te maken, neemt de opdracht aan met een geheim motief: de verhalen van een ander zijn altijd spannender dan je eigen fantasieën. Het is opwindend als je iemand hoort praten over bijvoorbeeld avonturen onder water, in aardedonkere grotten, in de meterkast of op het San Marcoplein - zolang je er maar in kunt geloven. Originele wendingen, grappige invalshoeken zorgen ervoor dat niet alleen die ene zin prikkelend wordt. (Zwolse Courant)Mannen, ze willen welNergens komt het menselijk tekort beter aan het licht dan in het donker. Wij hopen in bed louter hoogtepunten te beleven, maar dan ligt er een drankorgel in de weg of iemand neemt je in je slaap. Mannen zijn tot alles bereid, en vrouwen ook. Dus waar gaat het dan mis? Een serie erotische verhalen die Lydia Rood schreef voor Playboy, Penthouse, Viva en Sekstant. Voor het eerst in boekvorm (2011)

Wil je het boek lezen?eBookstick - Rooie_oortjesstick in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lydia Rood. Lezen eBookstick - Rooie_oortjesstick Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN