Focus op fotografie - Photoshop elements voor fotografen

Focus op fotografie - Photoshop elements voor fotografen - Joke Beers-Blom | Fthsonline.com

...hop Elements voor fotografen - Joke Beers-Blom Pagina's: 208 Prijs: € 29,95 Uitgever: Van Duuren Media ISBN: 9789059408142 Artikelen op Fotografie ... Photoshop Elements of Photoshop, wat zijn de verschillen ... ... .nl geordend per categorie: BoekenFotografie boeken worden uitgelicht in een mooi overzicht met leesbare artikelen voorzien recensie en mooie foto's uit de inhoud De serie Focus op fotografie bestaat uit diverse titels die speciaal ontwikkeld en geschreven zijn voor het vakgebied fotografie. De praktische direct toepasbare inhoud en de hoogkwalitatieve uitvoering maken de boeken in deze serie onmisbare naslagwerken en een niet-aflatend ... Zoeken - Van Duuren Media ... . De praktische direct toepasbare inhoud en de hoogkwalitatieve uitvoering maken de boeken in deze serie onmisbare naslagwerken en een niet-aflatende inspiratiebron voor de serieuze (aspirant)fotograaf. Focus op Fotografie. € 20,00. ... Het boek Photoshop Elements voor fotografen is niet echt afhankelijk van de nieuwste versie. Het zijn vaak kleine uiterlijkheden die veranderd zijn, de belangrijkste fotocorrectiemogelijkheden zijn in de recente versies gelijk gebleven. Een van de tags op Fotografie.nl: Focus op Fotografie. Home About Contact. Actueel. Boeken. Close up. Kennis. Winnaars. Workshops. ... Photoshop ...

INFORMATIE

AUTEUR
Joke Beers-Blom
DIMENSIE
5,17 MB
BESTANDSNAAM
Focus op fotografie - Photoshop elements voor fotografen.pdf

OMSCHRIJVING

Vraagt u zich af hoe het komt dat foto's van anderen sprankelender zijn dan uw foto's? Het antwoord is waarschijnlijk dat deze foto's bewerkt zijn in Photoshop, Photoshop Elements of een ander fotobewerkingsprogramma. Met enkele muisklikken ziet een foto er al een stuk beter uit. Veel fotografen gebruiken Adobe Photoshop Elements. Vooral voor de thuisgebruiker biedt het meer mogelijkheden dan grote broer Adobe Photoshop. Het is in de loop der jaren tot een volwassen programma uitgegroeid, dat veel mogelijkheden kent. U wilt ook sprankelende foto's? Of fotografeert u in het populaire en flexibele RAW-formaat? De auteur bespreekt in dit boek juist die onderdelen uit Photoshop Elements die interessant zijn voor de amateurfotograaf. Dit boek is gemaakt aan de hand van Photoshop Elements 13. De meeste van de besproken onderwerpen zijn ook terug te vinden in eerdere versies. Het boek Photoshop Elements voor fotografen is niet echt afhankelijk van de nieuwste versie. Het zijn vaak kleine uiterlijkheden die veranderd zijn, de belangrijkste fotocorrectiemogelijkheden zijn in de recente versies gelijk gebleven.

Wil je het boek lezen?Focus op fotografie - Photoshop elements voor fotografen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Joke Beers-Blom. Lezen Focus op fotografie - Photoshop elements voor fotografen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN