ICT de baas?!

ICT de baas?! - Hans Cuppen | Fthsonline.com

...l je dat de ICT jouw organisatie effectief en effi ciënt ondersteunt ... - Ict De Baas - eBook Bernard… - voor €32,75 ... .Hoe kun je dat bereiken? Zijn de ICT-services bepalend voor de bedrijfsgang, of stuurt de manager de ICT-dienstverlening zelf adequaat aan? 'ICT de Baas?!' laat de student zien hoe de manager hier zelf de baas blijft. Het boek is een praktische gids voor ICT-beheer, met standaard aanpakken voor technisch beheer, applicatiebeheer en functioneel beheer. Dus voor de meest recente versies van ITIL, ASL en BiSL. Elke metho ... ICT de baas?! - Frankwatching Boeken ... . Dus voor de meest recente versies van ITIL, ASL en BiSL. Elke methodiek wordt ingeleid met een casus, vervolgens komt de structuur aan de orde, waarna tot slot de levenscyclusfasen ... ICT de baas? direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. ICT DE BAAS? / PAGINA 10 1. INLEIDING voor de vrijheid en autonomie van de burger, dan is de mate van stuurbaarheid cruciaal voor de beantwoording van de vraag of het Internet de vrijheid en autonomie van de bu...

INFORMATIE

AUTEUR
Hans Cuppen
DIMENSIE
10,52 MB
BESTANDSNAAM
ICT de baas?!.pdf

OMSCHRIJVING

ICT de baas?! 1e druk is een boek van Hans Cuppen uitgegeven bij Academic Service. ISBN 9789039526088 Als manager wil je dat de ICT jouw organisatie effectief en effi ciënt ondersteunt.Hoe kun je dat bereiken? Zijn de ICT-services bepalend voor de bedrijfsgang, of stuurt de manager de ICT-dienstverlening zelf adequaat aan?ICT de Baas?! laat zien hoe de manager hier zelf de baas blijft. Het boek is een praktische gids voor ICT-beheer, met standaard aanpakken voor technisch beheer,applicatiebeheer en functioneel beheer. Dus voor de meest recente versies van ITIL, ASL en BiSL. Elke methodiek wordt ingeleid met een casus, vervolgens komt de structuur aan de orde, waarna de levenscyclusfasen dan wel procesclusters worden besproken.Uniek in dit boek zijn de voorstellen voor een geïntegreerde aanpak van IT-beheer.Hiermee geeft het een antwoord zowel op de roep uit de praktijk om één ICT-beheer loket, als op de vraagtekens die velen plaatsen bij het grote aantal beheerprocessen.Samen met het elektronische materiaal biedt ICT de Baas?! een praktische inleiding in IT-beheer. Daarnaast is het boek een prettig naslagwerk dat de drie standaarden in hun samenhang toont.Het boek wordt ondersteund door de website www.ictdebaas.nl met onder andere een interactieve, geïntegreerde, dynamische mindmap, die naast alle mindmaps uit het boek ook alle attachments bevat. Deze mindmap is een handig middel om snel door de materie te grasduinen. Voorstellen van lezers/gebruikers en nieuwe ontwikkelingen kunnen via deze mindmap direct beschikbaar komen. Bernard Cuppen RI heeft tien jaar in het bedrijfsleven gewerkt in diverse ICT-functies.Hij doceert informatica aan de Hogeschool Zuyd, te Sittard, onder andere op het gebied van IT Beheer en Business Intelligence. Hans Cuppen RI heeft zes jaar ICT-ervaring opgedaan in het bedrijfsleven en is docent informatica aan de Hogeschool Zuyd. Daarnaast is hij management partner van CID Informatica Diensten.

Wil je het boek lezen?ICT de baas?! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hans Cuppen. Lezen ICT de baas?! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN