Ik ben (niet) normaal

Ik ben (niet) normaal - Evi van Arragon | Fthsonline.com

...maal is, klinkt op een ander moment bizar ... Over 'Ik ben (niet) normaal' - Ik ben (niet) normaal ... . Stel je maar eens voor dat je écht gelooft dat de wereld plat is. Dat was ooit heel normaal. Normaal is een Nederlandse rockgroep die als de grondlegger van de boerenrock wordt gezien. De groep werd begin 1974 door Bennie Jolink (Buizen Beernd) en Jan Manschot (Brekken Jan Schampschot) opgericht en brak in 1977 door met de hit Oerend Hard.Het zingen in het lokale dialect (het Achterhoeks) werd het handelsmerk van de groep.Op 19 december 2015 gaf Normaal een afsc ... bol.com | Ik ben (niet) normaal, Evi van Arragon ... ... .Op 19 december 2015 gaf Normaal een afscheidsconcert in stadion ... Hallo allemaal, Jullie kennen mij nog niet, maar ik zal mezelf even voorstellen. Ik ben Daniël. Ik ben bijna 16 jaar oud. En ik ben niet normaal, maar wel erg bijzonder! Ik woon in Waddinxveen, een leuk, mooi dorpje in Zuid - Holland. Ik heb niet zo veel vrienden hier in de buurt. Ik woon… Ben je nog helemaal niet ongesteld geworden, terwijl je vriendinnen of klasgenoten dat wel zijn? De meest meiden worden voor het eerst ongesteld tussen hun 11e en 15e levensjaar, maar iets eerder of iets later is ook heel normaal. Mogelijke redenen voor te laat of helemaal niet ongesteld worden zonder dat je zwanger bent zijn: Als ik mijn energielevel met dat van mijn huisgenoot vergelijk ben ik dus duidelijk niet normaal. Zij gaat 's ochtends vroeg hardlopen terwijl ik me nog een keer in mijn bed omdraai. En ik ben wel duidelijk een vroege vogel. Als ik normaal ben tenminste. Als ik mijn studieverloop met dat van medestudenten vergelijk ben ik dus duidelijk niet ......

INFORMATIE

AUTEUR
Evi van Arragon
DIMENSIE
12,80 MB
BESTANDSNAAM
Ik ben (niet) normaal.pdf

OMSCHRIJVING

Hoe is het om opgesloten te worden? Om niet meer zelf te mogen kiezen wat je wel en niet wil, om in alles beperkt te worden door iets dat je zelf hebt veroorzaakt? Of niet?Schrijfster Evi van Arragon schreef in de tijd dat zij binnen gesloten jeugdzorg geplaatst werd brieven om haar emoties woorden te geven. Twee jaar later doet ze dit weer. Ze neemt je mee in haar strijd tegen zichzelf -en daarna. In combinatie met muziek en humor geeft zij op een unieke manier weer hoe het is om (niet) normaal te zijn."Vanaf het begin tot het eind werd ik gegrepen door de openhartigheid van deze jonge vrouw, in haar zoektocht naar antwoorden op de vraag of ze wel of niet normaal is. Ze neemt je mee in haar strijd, haar onzekerheid en haar kracht. Indrukwekkend!""De harde werkelijkheid over "(niet) normaal zijn' op papier. Aan één stuk doorgelezen met een brok in mijn keel en een boel tranen. Prachtig boek!"

Wil je het boek lezen?Ik ben (niet) normaal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Evi van Arragon. Lezen Ik ben (niet) normaal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN